Merhaba arkadaslar acil oldugu icin hemen yaziyorum buraya dofru yermi bilmiyorum ama fikirleriniz onemli benim icin. Bi arabada anlastim kia concept 1.6 gsl otomatik 4 ileri vitesli ve 95 binde gazli ve ilk alindigin gun takilmis lpg si fiyati 37.500 tl ama fakat kafamda soru isaretleri var 4 ileri vitesler cok yakiyormus otomatiklerse ve gazli olmasina ragmen ve ilk alindigindan beri lpg oldugu icinde motoru cok yormustur ve beygiri sanirim duamustur dediler yarin satis yapicam adamla napmam lazim lutfen yardim edin
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz... Kendinize "TANIŞMA" bölümünde yeni konu açarak tanıtmanız, sizi daha iyi tanımamız açısından güzel olur Ben de 2008 modeli var. 4 ileri otomatik. Muhtemelen aynı şanzıman olması lazım. Hafta sonu istanbul-zonguldak yaptım. 190-200-210 gibi süratlerle km de 24 kuruş, 110-120-130 gibi süratlerde km de 22 kuruş tüketti. Uzun yolda yakıtından ben çok memnunum. Ş.içi zonguldak gibi yokuşu bol olan yerlerde fazla yaktığı doğru. ama emin ol bir DOĞAN SLX kadar anca yakıyor Motor yorgunluğuna gelirsek, benim araba 178.000 km de. ben 125bin de aldım. yanlış hatırlamıyorsam 80 bin km civarı LPG takılmıştı. DYNO testi hiç yaptırmadım ama otobanda 210 gördüm ve gaz pedalında daha yerim vardı Güzel bir ekspertiz yaptırarak karar verebilirsiniz bence...
Bir araba daham 2011 model concept ve manuel 37 diyo bunada sizce hangisi daha mantikli ve 5 ileri vites tuplu 91 binde kmsi