Konu başlığında bahsettigim marka model araçta katelizor varmı egzoz sisteminde. Eğer varsa iptaline gitmek dusuncesindeyim suan sorun yok egzoz sisteminde fakat biraz daha rahatlar deniyor katelizor varsa. Yerine susturucu takılıyor mus.bilgisi olan ve yaptıran var mı. Ayrıca emme manifoldunu da ya temizleyecem yada temizleTecem vaktim olursa.
Hemen egzost manifoldu çıkışında bulunur katalitik konvertör.Kararlı iseniz kırdırmayın içini.Sonra geri dönmek isterseniz çok masraflı olur.Kestirip çıkma bulabilirseniz onu kırdırın.Emme manifoldu temizliği ile ben dahil birkaç cerato sahibi temizlik yaptık.Konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
Konuya baktım hocam güzel resimli anlatım var. Zaman açısından biraz fakirim o nedenle tamirci ye bırakabilirim o da iyi temizler mi başında olmayınca bilmiyorum. Katelizor kesilip yerine susturucu takılma durumu olmuyor mu acaba illa içi boşaltılması mi lazım.
Ben de onu tavsiye ediyorum.Kestirin ve muhafaza edin.Geri monte ettirmek isterseniz katalitik konvertör aramak zorunda kalmazsınız.Düz boru taktıranlarda var,muayenee sıkıntı olmazsın diye katalitik konvertörün kabını kullanıp ortasından düz boru geçirten de var.