Dün Çelik Motordan telefonla aradılar.Kia markası ve kullandığım araçla ilgili çeşitli puanlamalı sorular sordular ve bende puanlama yaparak cevaplandırdım.Arabayı alırken nelere dikkat ettiniz,markayı tercih etmeniz nedeni,arabayı satın aldığım bayiinin satışı sırasında ve satıştan sonraki davranışlarına kadar sordular.Arabayı almadan test sürüşü yapmama kadar olan her şeyi sordular.Diğer markalarla ilgili çeşitli sorular sordular.Aşağı yukarı 40-45 dakikalık bir anket yaptılar.Bu beni fazlasıyla memnun etti.Hep şikayet edilen Çelik Motordan böyle bir uygulamanın olması menunniyet verici oldu.Acaba başka arkadaşlarıda arayıp bu gibi sorular sormuşlar mıdır?
Özellike yeni araç sahiplerine ve düzenli bakım işlemi yaptıran araç sahiperine son işlemden kısa bir süre geçtikten sonra bu tür anketler yapılmaya başlandı. Bu anketlere verilen cevaplar, ilgili bayinin / servisin ve çalışanların (Servis yetkilisi, Satış danışmanı gibi...) değerlendirmelerinde önemli etkide bulunuyor. Mümkün olduğunca net ve sağlıklı bilgilerin verilmesi gelecekte daha profesyonel ve iyi hizmet alabilmemizi sağlayacaktır.
bende aracı aldığımda ilk olarak çelik motorla görüşme yapmıştık. aldığım yerle yaşanılan bazı problemleri anlattım. bir müddet sonra aldığım yer dönüş yaptı ve onlarla da yaşanılan problemleri konuştuk. sonradan neler oldu bilmem ama umarım bir işe yaramıştır. en azından bana çelik motor tekrar dönerek yapılan işlemleri anlatabilirdi
İlk zaman bizi de aramışlardı "memnunmusunuz vs vs " ama sonra tık yok valla arasalar böyle aslında sürekli görüşleri falan sorsalar , şikayetleri direk telefondan dinleseler çok güzel olur ama işte...
Ali Bey merhaba.Bu tarz gelişmeler hepimizi mutlu ediyor.Aracı ilk aldığımda 6 ayda bir 3 ya da 4 kez -tam hatırlayamadım-arayıp anket yapmışlardı.Bu hareket beni de çok memnun etmişti:thumbup::thumbup: GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
çünkü onlar bayilerin satış politikalarını ve müşteri memnuniyetleriyle ilgileniyor. Araba içeri ses alıyormuş, müzik sistemi iyi değilmiş, yok lastikler kötüymüş bunlarla ilgilenmiyorlar.
Evet ben de katılıyorum.Servis ve satış danışmanlarının bir nevi memnuniyet sınavı yapılıyor bize sorulan sorularla