[video=youtube_share;49cWYuHuT3g]http://youtu.be/49cWYuHuT3g[/video] Arkadaşlar arabayı aldım alalı peşinde olduğum ceed orjinal navi cihazı Cumartesi günü elime ulaştı. ilk izlenimlerim radyo tek başına anten falan olmadan geldi.çercçevesi başka bir teybin biraz keserek ona uydurdum sonra orijinalini alacam gps antenini ini diğer çin malı teyplerinkinden oldu ve Türkiye haritası içinde mevcut gps sinyalide çok iyi alıyor. radyo bize uygun frekansta ve inanılmaz hızlı bir cihaz üzerinde yazdığına göre wince6.0 . ses kalitesi bizim teyplerden bir gömlek yukarda. eğer siteden başka arkadaş alacak olursa sakın heme takmayı denemesin bizim söketlerldeki pin sayısı aynı gibi gözüküyor fakat pinleri farklı yerlerde. Bağlantı şemaları mevcut pin yerlerinin değişmesi lazım. Benim aracım ceed premium ve bunda bile eksik uçlar vardı. Bu teybi çalıştırmak çok zor 1.5 günde bağlayabildim. bluetooth premium ceed lerdekinden farklı eskisi her bağlandığında rehber ve arama listesi download ediyordu bu öyle birşey yapmıyor rehber hep navide eğer son arama yerine basarsanız giden gelen cevapsız ayrı ayrı görüyorsunuz. burda alıştığım bir eksiklik direksiyondaki yeşil arama butonuna bastığınızda en son aramayı arıyor aramaları seçtirmiyor. eksileri. Geri kamerada yeşil çizgiler bende hem kamerada ve hemde teyp olduğu için üst üste binme yapıyor. Fm1-2-3 yok 12 kanal hafıza var birde kendinin grupladığı frekanslar var henüz nasıl kaydedildiğini çözemedim. Dvd okumuyor video oynatmıyor sadece internetten usb bellek içindeki videoyu oynatma şekli var ama ben henüz yapamadım. Usb iPod söketleri bölümü farklı orda iPod bağlantı yerinde videoda var o bizde yok yani o şorketten video da giriyor. meşhur Çelik motor harita yok burda çalışmıyor demeci külliyen yalan sadece İngilizce olsada burda çalışıyor. sesli komut çok iyi çalışıyor. Haritası 2012 diye yazıyor fakat tam denemedim. Bütün yollar varmı diye.
Bence gayet güzel olmuş.Elinize sağlık.Ne kadara mal oldu?Bir de ben geri görüş kamerası görüntüsünü merak ettim açıkçası.En azından bir foto eklerseniz seviniriz.Güle güle kullanın.
Aslında multimedya ayarları arasında en azından cihazın çizgilerini kaldırabilme opsiyonu olması gerekir.Ayarları kontrol ettiniz mi?Bazı kameralarda da çizgiyi kaldırmak için şöt yapılmış bir kabloyu kesmek gerekiyor.Belki sizin kamerada da benzer bir kablo olabilir.
Yok çok aradım. kameranın içinde bir eprom var onu silip deneyeceğim. Işim notebook tamiri kamerada olan bir eprom var sanırım dikkat yazısı ve çizgiler onda kayıtlı.