auto express dergisinin yaptığı karşılaşmada( ingiliz dergisi herhalde) golf yine birinci, ceed golf çok yakın puanlarla ikinci ve hyundai i30 da 3. olmuş linki aşağıda http:\\www.autoexpress.co.uk/car-reviews/14535/new-kia-ceed-vs-rivals
eski golf yine geçtiyse yenisi çıktığında fark kesin açılır böylece önümüzdeki 5 sene bizde golfün önlenemez başarılarını hayranlıkla izleriz
Ya ben bu testleri yapanları anlamıyorum - ki eski bir vw kullanıcısıyım, sürüşü yol tutuşu falan keyiflidir golfun gerçekten - ya da çok abartıyorlar, daha doğrusu ticari sebeplerle yayın organlarına sonucu baştan belli taraflı testler yaptırıyolar. Pazar sabahı discoveryde bir araba programı var, golf cabrio ile megane cabrio karşılaştırıldı, golfun tavanı kumaş, meganın tavanı ise metal, golf daha sessiz dediler.. Kıyametin büyük alameti: golfun de katıldığı bir testten başka bir aracın galip çıkması.
Bütün teknik verilerde, hatta periyodik bakım ücretinde bile ceed üstün ama Golf galip geliyor. Yani, adamlar Golfü üstün bir taraf bulamayıp, sürüş keyfinden birinci yapmışlar. Bu kadar komedi olamaz.
ceed in dış ve iç dizaynını beğenmişler ve sürüş dinamiklerini golfe yakın bulmuşlar. ikinci el değerlerinde golfün ikinci el değeri ordada iyiymiş. i30 un ikinci eli ingilterede zayıfmış diye yazıyor anladığım kadarıyla
Şu Golf 7 lerden bir tanıdığım alsa da kullansam diye resmen can atıyorum , çok merak ediyorum ne gibi etkileyiciliği var ?
Çok teşekkürler Ali bey daha güzelleri sizlerin olması dileğiyle , 550 km kadar yol yaptım alışma sürecini atlattık mutlu seviyeli bir ilişkimiz var Rio ile Plakası KG geldi Kore Gazisi diyorum şimdilik alternatiflere açığım Ciddi anlamda çaptan düştüm Hoş Akın biraderimle giderdik o da çok yoğun birbirimizi zor görüyoruz
Ben test ettm yeni golf ü sessizlik konfor konusunda gayet iyiydi ama bu golf ü rakipsiz yapıcak duzeyde degil test araci dsg tdi comfortline idi 70 000 e yakin fiyat dediler hız sabitleyici yoktu full donanım uygun fiyat olsa alınası bir araç ama doğuş yedirtmez