merhaba, 2006 cerato orjinal teybine bunları ilave etsem güzel kalite yakalayabilir miyim? midbass ları kapı yanlarına düşünüyorum. bagaja da subwoofer. marka olarak jbl iyidir ama bu modeller eski yada defolu olabilir mi? teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-berke-den-full-plusfull-jbl-174743520/detay/
Bu fıyata gumbur gumbur cok rahat dınlersın buna yakın bı tesısatı transportera kurmustum cok rahat yetıyordu
GArantili araçda sıkıntı olur diyolar garantinin sıkıntıya düşüp düşmüyücegi konusunda netlik kazandıkdan sonra bende bir ses sistemi düşünüyorum Rio'ma
Ben gecen gun servise gittim ustune basa basa sordum bagaja bi subwoofer taktirsam garanti bozulur mu dedim kesinlikle bozulmaz dediler.emin misin abi dedim evet dedi bana. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya şu ismail abiye helal olsun. Taa 12 sene önce kolay akılda kalsın işi büyütüyorum diye telekom numaramı satın almıştı. Şu an araç multimedyası üzerine çogu ilan onun. Geçen dükkanına gittiğimde başka şehirden randevu alıyordu. Allah çalışana veriyor.
Eee bu zamanda reklam olmadan para kazanılmıyor Benim keratanın tüm kolonları patlak. Iyi bir ses sistemi istiyorum aslinda ama sırası gelmiyor bi türlü