Herkese merhaba, Aracın benden önceki sahibi malesef kaldırım kenarına park ederken, park etmemiş resmen kaldırıma vurmuş jantları. ilk başlarda çok önemsememeye çalışıyordum ama artık can sıkmaya başladı. Jantlardaki bu ezik ve çizikler nasıl giderilir? Bir yolu var mıdır? Yeni konu açtım ama bulamadım bir başlık. Teşekkür ederim, Saygılarımla. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba geçmiş olsun.O kenardan resmen parça kopmuş.Çok gözünüze batıyorsa macun yapabilirsiniz.Ya da zımpara ile biraz düzelttirebilirsiniz,Sonra da boyayabilirsiniz.Ancak şu anda bile muhtemel az da olsa balans yapıyordur.
Aynen dediginiz gibi parca kopmus gibi.macun yapip ustune boya şekli olursa mantikli gibi duruyor. Cok sağolun. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sürüşü etkilemiyorsa çok takılmıyorum ben malum istanbul. vuruyoruz jantları kaldırımlara. Geçmiş olsun.
Balansta herhangi bir sorun yok. Tabi biraz keyfi bir iş. Ama özellikle arabayı her yıkadıktan sonra hep gözüme batıyor. Bu arada kullanan kişi nasıl park ettiyse artik bunun gibi ufak tefek çizikler her jantta mevcut. Bir tane olsa dediginiz gibi cok önemsemem. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben anladığımı söyleyeyim bu çizikler aşınmalar standart paralel park ederken ufak tefek hareketlerle oluşacak seyler değil. kaldırıma kafadan yanaşınca o tahmini 10 km hızla sürterseniz bukadar zarar verirsiniz. heralde park yeri boldu kafadan kaldırıma yanaşa yanaşa oldular.
Yani fancy paket rio da 195 taban lastik bile janttan dışarda kalıyor bende sıfır yanaşıyorum lastiik sürtüyor bazen ama Allaha şükür daha bunu başaramadım aldığınız arkadaş maşallah sürtmemiş baya kaldırımdan parça almış jantlarla
Yazlık kışlık lastik takarken olmuştur bu. Sök tak sök tak devam edilirse, yapan usta da iyi değilse sonuç bu. Kendimden biliyorum.
205 55 16 benim lastikler. Yani hangi lastik olursa olsun bu iş dikkatsizlik, özen göstermeme gibi. Direk vurmuş yani kaldırıma ya da taşa. Macun ve boya olayini araştiricam bakalim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu tarz jant onarım konuları internet de çokca var bir boya haneye gidin ister tek tek boyatın ister komple lastik jant tan ayrılır zımpara macun boya yeni gibi olur