98 sephia m var bakımlarını yaptırdım ve iticiler sorunlu çıktı ses yapıyordu araç 8 valf 8 iticide değişti ancak ses azalacağına dahada arttı. sizce problem nedendir Saygılar...
Bugün ilginç arızalarla karşılaşıyorum. İlk defa duyuyorum. İticiler nedir? Enjeksiyon kapakları mı? İticiler derken, uzay gemileri canlandı gözümün önünde. Ne arabaymış be arkadaş...demekten kendimi alamadım.
cevabınıza cok guldum uzay gemısı falan . saka bı yana daha once ıtıcıler dıye bısı duymustum ama ne oldugu konusunda bı fıkrım yok onur bey teknık bılgısı fazla olan arkadaslar yardımcı olacaktır.
Hayır, uzay yolu filmlerini de yeni seyretmiştim hani. Bay spock, iticileri çalıştırın, tam yol ileri falan...
İticiler sübap ayarını ortadan kaldıran sistemdir. MLA (Mekanik) ve HLA (Hidrolik) olarak iki tip olarak kullanılıyor. HLA olanlar orjnal olmayan yağ filtresi kullanımında, kullanma klavuzunda belirtilen viskosite dışında yağ kullandığınızda yada yağ pompası görevini sağlıklı yapamadığında ses yapar. MLA olanlar cvvt motorlarda kullanılıyor, mekanik arıza dışında ses yapmıyor.