Emre Bey aramıza hoş geldiniz.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Benim bu araca en çok yakıştırdığım renk bu.'.si beyaz.Nazar değmesin.
Emre bey aramıza hoş geldiniz aracınızın rengi süper Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Diğer arkadaşlarımız gibi sizde aracınız hakkındaki görüşleri paylaşırsanız süper olur Güle güle kullanın.
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar, Aracı almadan önce bende sizler gibi neredeyse tüm markaların showroomlarını gezdim. Fakat bu araç ayrı bi güzel geldi. Sunduğu donanım özellikleri ve fiyatıda uygundu. Şimdi Rioyu aldığım için memnunum. Aracı alma hikayemide ilgili topic te paylaşacağım. Benim hikayemde sizinkiler gibi ilginçti Şu an 1200 km yaptım ve inanılmaz keyifli bir araç. Yol tutuşu mükemmel, Yakıt sarfiyatıda çok iyi. Benim aracım dizel ve ortalama 5,8 mazot tüketiyorum. Yaptığım yolda fazla trafik olmadığından(tuzla – kartal arası) ortalama bu değer. Fakat hafta sonları avrupa yakasına geçtiğimde değer artıyor tabiki . Sadece araçta beni rahatsız eden kısım; Sahil yolunda trafik ışıklarına yaklaşınca yolda araçların yavaşlaması için hafif kabartılı yatay sıralı çizgiler var. Bazı çizgiler virajlarda ve bu çizgilerin üzerinden geçtiğimde saki hafiften kıçı atıyor sonra topluyor gibi geldi. Hızlı araç kullanmam ama biraz kıllandım ve ESP den olabileceğini düşündüm. Ama afaki bi düşünce olabilir yada ben aracın kötü yanını bulamadığımdan yok ya bir araç bu kadarda iyi olamaz diye kuruntu yapıyor olabilirimde.Fakat kıllandım ne diyeyim Herkese çok teşekkürler,
Biraz psikoloktir diye düşünüyorum belki sarsıntılardan ve virajda olmanızdan dolayı o şekilde hissetmiş olabilirsiniz.