Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İstanbul' da LPG ustası tavsiyesi

'LPG Sistemleri' forumunda ikaraoglu tarafından 13 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. ikaraoglu

ikaraoglu Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    115
    Gerçek Ad-Soyad:
    İsmail KARAOĞLU
    Araç Modeli:
    Kia Picanto 1.1 EX
    Arkadaşlar. Kia picanto aracıma LPG taktırma kararı aldım. Nedeni ise eski işimin evime 5 km olması ve o işimden ayrılmam. Bu zamana kadar hiç LPG ihtiyacı duymadım. Ama yeni işim günlük 54 km ve akşam dönüşü boğaz için köprüsünde geçirdiğim 2 saatlik trafik. Günlük olarak bana 20 TL gibi bir benzin masrafı yapıyor. Ayrıca her gün köprü geçiş ücretini de eklersek günlük ortalama 25 TL yi buluyor. LPG ile bu masrafı yarısına kadar düşürebilirim olmadı 3/2 oranına düşse günlük masrafım 15 TL olur bu da benim için kabul edilebilir bir değer. Sizlerden ricam mümkünse atiker sıralı sistem olacak şekilde aracına montaj yaptırmış ve fiyat konusunda daha avantajlı olan servisler varsa belirtmeniz.

Ancak eski iş yerimdeki civarında bulunan LPG ustası ile görüştüğümde benim aracıma takılma izni çıkmayabileceğini (aracın toplam ağırlığı + LPG ağırlığı) belirtti. Bu konu aklımı karıştırdı. Zira LPG yi taktırıp muayene zamanı söktürüp 2 yıl daha kullanabilirim. Ancak ben herşeyimin kurallara uygun olması taraftarıyım. Aracımın halen 1 yıl 9 ay süreli muayenesi var ama LPG taktırırsam hemen gidip tekrar muayane yaptıracağım.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Evet o ağırlık mevzusu ile ile ilgili Ufuk Bey in başlattığı(yanlış hatırlamıyorsam)bir konu vardı.Onu bulabilirseniz bir inceleyin isterseniz.Karar mantıklı.

u_d_cicek bunu beğendi.
  3. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    http://sahibinden.com/181185226
    İlanda goruldugu gibi lpg isli ve sikinti yok sizde takdirip isletebilirsiniz

4. u_d_cicek

u_d_cicek Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ufuk Doğan ÇİÇEK
    Araç Modeli:
    2011 Hyundai ix35 R Style Plus 4x4 (Dizel)
    http://www.kiaclubtr.com/threads/muayenede-azami-ağırlık.4662/#post-95996

Burada konu mevcut ;)

heh bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş