Arkadaşlar 2 aydır bindiğim 2011 model ceed cool aracımla vedalaştım.Birdaha da kesinlikle bu marka bir araç almamaya karar verdim.Zevkler tabiki tartışılmaz ama beni tatmin etmedi.Uzun yol yakıt tüketimi hariç elle tutulur bir tarafını bulamadım.Hepinize kazasız sürüşler.
hayırlı olsun...tabiki tercih meselesi, forumda kalın sohbet edelim, tecrübelerinizden faydalanalım murat bey.
Hayırlısı olsun... Dediğiniz gibi zevkler tartışılmaz. Bir insan arabanın içine bindiğinde mutlu olmuyorsa ferrari olsa farketmez... Kazasız sürüşler...
bir yıldır bindiğim ve bindikçe daha fazla sevdiğim ,gerek sürüş keyfi gerekse yakıt ekonomisi konusunda emsallerine fark atan Cerato marka aracımı bir gün değiştirmek istersem biliyorum ki bunu yeni bir Kia alabilecek duruma geldiğim için yapıyor oacağım :thumbup1:
Sizi hangi araç mutlu edecekse onu kullanın ne araç alırsanız alın kazasız belasız sürüşler dileriz.Herkezin bir araçtan beklentisi ve aldığı haz farklıdır hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun.Bu zevk,ihtiyaç ve beğeni meselesidir.Kimine sadece klima olması yeterlidir,bazıları ise ionizerli,2 bölgeli,tam otomatik vb. klima ister.Beklentilerinizi karşılamayan ve içine bindiğiniz de kanınızın ısınmadığı bir araç sadece göze batar zaten. Yeni alacağınız aracın beklentilerinizi karşılamasını dilerim.Kazasız sürüşler.
Murat Bey aynen arkadaşlarımızın dediği gibi Kia dünyanın en iyi otomobil üreten markası değil hepimiz bunun bilincindeyiz ama tabii bu markada hoşumuza giden taraflar olması sebebiyle burdayız Sizinde muhakkak haklı sebepleriniz olacaktır lakin çok merak ettim yeni aracınız nedir ?
hayırlı olsun. yeni alacagınız aracı da paylaşırmısınız? murat bey; aracınızın ikinci el satışı kolay oldumu? zarar ettinizmi?
araç beklentilerinizi karşılamadıysa nıye aldınız ki ?cool sonuç olarak boş bir paket ama abs airbag klıması her daım standart golften az yakan bir araç motor olarak sorunsuz yol tutuşu muadillerine göre gerçekten iyi bence donanım yönunden size kötü gelmiş olabilir örn: bende bir kaç senedir kia araç kullanmıyorum daha iyilerıne de bindım sahsi fikrim fiyat yakıt konfor bakımında bence diğerlerinden 1 adım önde kımse gıdıp suan dızel boş bir golfu 30 35 mılyara alamaz ama 2010-11 cool ceed dizeli rahatlıkla alır hemde temizini alır
Arkadaşlar aracımı satmam aranızdan ayrılmamı gerektirmiyor.Kalmamı söyleyen İsmail Bey e ayrıca teşekkür ederim.Levent Bey aracı satarken fazla zorlandığım söylenemez ama insanımızdaki genel şüpheleri bu markada daha çok yaşadım.Bu da beni tereddüt etti.Modellerin fiyat aralığı çok fazla.Buda istikrarlı bir ikinci elin olmasını engelliyor.Sahibinden sitesinde taban fiyat vererek sattım.Yoksa satışı çok zordu.Zarar ettim bu da beni üzdü haliyle.Hepinize kazasız günler dilerim.
ikinci elin kuvvetlenmesi bizim elimizde....cok ama cok dikkat etmek gerek...ben seat kullandım. sattım. allah yolunu acık etsın. memnun olup olmadıgım bana kalsın.
Murat Bey aramızda Kia aracını sattığı halde bizimle paylaşımını devam ettiren üyelerimiz var.Halen çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz.Sizin de forumdan ayrılmanızı kimse talepte etmez , ayrılmalısınız da demez.Çünkü bizim forumumuzda en büyük değerimiz karşılıklı saygıdır.Kararınıza hepimiz saygı duyuyoruz.Ben dahil hiç kimse de forum kurallarına uyduğu sürece ve ana karakterimiz olan saygıyı unutmadığı sürece kendi isteği dışında forumdan ayırılmaz/ayrılmaz.Sizinde burada Kia sahibi olsanızda olmasanızda kalmanızdan rahatsız değiliz.