geçen hafta cumartesi taktırdığım atiker marka lpg ile ilk seferinde 93 tl (petrol ofisi litresi 2.50 tl den ) 37.2 lt gaz almıştım. gidilen mesafe şehir içi şehir dışı karışık 385 km daha da düşeceğini umuyorum bu seferde söke güvenal gaz dan 35 lt ( litresi 2.25 tl den ) aldım bakalım kaç km götürecek 450 km götürürse ne mutlu
Bence iyi Benzinli olmasına ne olursa olsun diyorum ben artık 3ün 5in lafını yapmıyorum.Benim Rioyu zaptedemiyoruz artık yakıt konusunda
450 km görmeniz biraz hayal olur ama 400 km yi zorlarsınız. Ancak yılların tecrübeli LPG kullanıcısı olarak, yine karışık durumda 360 km de bitecek deponuz diyorum. Aha buraya da yazdım, bakınız. Yalnız birşey merak ettim, aracınızın ağırlığı ne kadar?
ruhsatta 1205 kg gösteriyor bende 100 kg olduğuma göre 1305 ) 400 götürsün yeter zaten 100 ü geçmem klimayı da 10 dakika çalıştırır 5 dakika sustururum çarpıyor meret fazla hıza gerek yok
Lpg yi sökede mi taktırdınız arıza ışığı vs yakıyor mu ceren oto gaz mı işçiliği nasıl ve ne zaman kaça taktılar. Çok sordum kusura bakmayın