Merhaba, açılış ekran görüntüsünü değiştirmek için çok site aradım net bir çözüm bulamadım. Cihazı aldığım yer kendisi değiştirmiş saçma sapan bir yol görüntüsü üstüne alelade bir "hayırlı yolculuklar" yazısı yazılmış bunu değiştirmek için branding klasöründeki "ui_igo8" klasörünü bulun orada loading ve isterseniz kapanış(varsa tabii) exiting yazan dosyalara gimp,paint.net veya PhotoShop ile uzantısını Bmp boyutlarını 800*480 yaptığınız resimleri sürükleyin (not: orjinalleri desktop(masaüstüne) atın hata alırsanız geri yüklersiniz) Bunu için sıkıştırılmış "BRANDİNG" klasörüne çift tıklayın ZİP dosyayı Kullanıma açmış olursunuz..Masaüstündeki resim dosyasını bu klasöre tutup bırakın o kendisi ayarlar sonra kapatıp arabanızda deneyin.. Ben cihazın ana açılışındaki Araba marka ismini değiştirmeyi bulamadım onu da bulursam cihaz çalınsa bile benim olduğunu bilecekler.. Not:Cihazım Navix 7800Dhd Geri görüş kamerası mevcuttur.. Navitel ve igo serilerinin hepsini(navione, igo8 ,igo8primo, igo9 ) tek tek denedim sorunsuz çalışıyor zevk ve isteğe bağlı.. (Program paylaşımı yasak değilse "harita" "poi" "ses" gibi dosya verebilirim..)