ix35'in yerini alması beklenen Hyundai Tucson bilinen 1.6 benzinli ve 2.0 dizel motor seçeneğin yanında 1.6 T-GDİ 175 beygir ve manualde bilinen 6 ileri otomatik vitesete ise yeni 7 ileri şanzuman seçenekleri ile de ülkemize gelecek avrupaya 3 ay, ülkemize 6 ay içinde satışa sunulması bekleniyor ve tasarımı ile de dikkat çekiyor.
1.6 t-gdi olayını sportage de yapacak fakat fiyat olarak 85-90.000 tl aşağı olmaz diye düşünüyorum... Ama süper bir motor orası ayrı
ben şahsen bekliyorum bu motoru (Tucson'da bu motora ek donanımda kör nokta, şerit takibi, çarpışma önleme vs..özelliklerde eklenmiş).. Gelse tadından yenmez ben 90 bine çıkacağına inanmıyorum 82-85 arası olur ama...
abi 1.6 dizeli getirmezler o zaman benzinliyi kime satacaklar dimi ama inşallah ben haksız çıkarım ve 1.6 dizel bir an önce gelir..
gelecek olsa ix35 in devamı olan Tucson da gelirdi Türkiye'ye ama t-gdi de hiçde fena değil 175 bg tork olarakda illaki artmıştır ve benzin tüketimi de artmıştır.
Yeni tucsonu kafaya taktım gibi. Canlı görmek istiyorum. Kocaeline geldiğimde hemen bakmaya gideceğim. Elite donanım ve otomatik tercihim