3 Tane Tavan Lambasından Ön Tavan Lambasını 9 Smd Led İle Led Aydınlatmaya Dönüştürdüm İşte Bitmiş Hali
güzel çalışma olmuş torpido gözü de dahil .. madem bu işten anlıyorum diyosun bende bişi öğrenmek istyorum ... plakalıklarımı beyaz led yapmıştım, park lambalarımı da xenon olunca sırıtmasn diyee park lambalarım sürekli patlıyodu onun caresini buldum ama palaka için bulamadk acaba tavsiye edecgz marka var mı en fazla 1 ay dayanıyolar yaa patlıyolar sonra yada yanıp sönmeye başlıyolar ... uzun ömürlü bildiginz beyaz led plaka aydınlatma lambası arıyorum kısacası
yaa okadar cok değiştrdm ki bir yılda ama markalarına hiç bakmamıştım coğu china malı bunları bi denicem arıcam bakalım teşekkr ederm arkadşım
Mtecin 4 Ledli Olanı Çok Güzel.. 4 Tane SMD Led Var Üzerinde Mükemmel Bir Işık Saglıyor.. Paketinin 10 Lİra Gibi Bir Fiyatı Vardı Yanlış Hatırlamıyorsam
Benim de eski aracımda Mtec kullanmıştım park ampullerini;, Farlarım 6000k Mtec'ti, parkları da onlara uygun aldım, resimlerde tek görünüyor ama 4 adet Led var ve xenonla aynı renk.