Auto&Motor Sport almayacağım artık diyip testi görünce yine dayanamadık aldık ama hiç merak etmeyin peşinen yazayım efsane !!! tüm hızıyla devam ediyor sanırım Vw'de de satışlar düştü bu testte garip sonuçlar var . En basiti e oto derginin gps ile ölçtüğü fren testinde i30 38.6 metrede dururken auto motor sport dergisinde 40-41 metre sonuç alıyorlar ki bu aracın manuel şanzımanlısı 38 metrede duruyor hatta dün biz Akın ve satış temsilcisi bayanla yaptığımız fren testinde de çok başarılı sonuç aldık hayır kullanmasak veya konuya hakim olmasam yanlış etkilenebilirim . Aylık kullanım maaliyeteri vw de daha uygun olması da bir garip vw sahibi olmasak onada inanacağız , sıkıcı ve tutucu vw tasarımı yerini ŞIK tasarım sıfatuyla ödüllendiriliyor Golfun i genişlik değerleri i30 ile aynı kefeye konuluyor ki i30 arkada oturan yolcuya daha fazla diz mesafesi sunuyor , bagaj hacmi daha geniş olmasına rağmen iki araca da 10 üzeri 8 veriliyor , pasif güvenlik donanımına golfte 9 i30 da 8 puan verilyor golf , aktifte ise iki araçta 4 puan alıyor sanırsın golf te diz hava yastığı var . Motor Çalışma krakteri ve sessizlikte de nasıl oluyorsa vw yüksek puanlar alıyor ki dün yine 3 kişi yokuş kalkış testinde ilk defa arabanın dizel olduğunu unuttuk diyebiliriz ve o kadar ağırlığa rağmen o kadar titreşimsiz ve rahat yokuştan kalktı ki i30 . Golf zaten yeni 1 serisini geçti ya bu testlerde daha diyecek bir şey yok aslında inadına Hyundai demek geliyor içimden
yahu kötü bi hyundai nin bi modelini golf reyiz le karşılaştırmak bile golfe hakarettir ben bunları okumuyorum zaten teşekkürler paylaşımınız için yinede. ya bunların tasarım anlayışını anlayamıyorum zaten nasıl bir beğenidir belki gözüm bozuk ondandır ama dikiz aynama baktım xenon farlı bi linea geliyo dedim ama xenonlar ne güzel göz almıyor xenon projektör kullanmış bravo adama demeye kalmadan a6 geçmiş yanımdan fırsat bulursam tarayıp koyacam passat ile e 200 ü karşılaştırmışlardı bi arada
Ben rio'yu almadan önce bir çok markanın araştırmasını yaptım.Çeşitli araba dergilerinin test verilerini okudum.Bir çoğunun test sürüşlerini yaptım.Araçlarda bulunan donanım ve bunlara göre belirlenen fiyatlar.Hyundai Elantra,İ30,yeni İ 20 ve diğerlerini test edip fiyat aldım.Bazıları benzinli,benzli fiyatı bu modellerde üst düzeyde,dizeller de fiyat ise daha yüksek.Golf veya diğer marka araçlarda donanım arttıkça fiyatta alabildiğine arttı.Ford da beyaz rengin dışında istediğin herhangi bir renk için ekstra para ödüyorsun.Gerisini siz karşılaştırın.