Hyundai nin Genesis serisini hepimiz biliyoruzdur bunun arkadan itişli coupe modeli sanırım 2012 de makyajlanmış şekilde satışa sunulacak . Yabancı bir hyundai forumunda şu fotoğrafları buldum sizinde yorumlarınızı alalım
Genesis Coupe Zaten Arkadan İtişliydi Kısacası Makine Diyoruz Buna 3.8 Motorlu Bir Canavar.. 911 Falan Affetmiyor Hayallerimi Süsleyen Bir Araç 35.Snden Sonra Dikkat http://www.youtube.com/watch?v=BzIgrSSycag
Genesis sedan olanı önden çekişlimi emin olamadığımdan coupenin arkadan itişli olduğunu ima ettim yoksa arkadan itişli ilk Hyundai olması lazım kendisi
dünyanın en kötü ön panjur tasarımı bu olsa gerek.. coupe uzun zaman beğendiğim bir modeldi genesis ise fuarda hayal kırıklığım oldu.. iyi ki olmuş koup aldım
süper bi arac ama maalesef ülkemizdeki vergi sorunu yüzünden sadece fotolarla sınırlı oluyor. İnsanımızda hala kia hyundai a karsı ön yargılı tavır var agızlarıyla kus tutsalar yaranamıyorlar.:terbdv5:
genesis sedan da coupesi de arkadan itişli öncelikle belirteyim. coupeye bir kaç kez bindim ve bir kez de kullandım arkadan itiş çok zevkli bir araç rczyle arasında uçurum var ancak tr de tutmuyor önyargı yüzünden ancak fiyatını göre çok iyi araç. bu arada kullandığım 2.0 turbo motor
Bir Türk Dergisinde RCZ İle Karşılaştırmışlar Ve RCZ İle Berabere Kalmış.. RCZ Bu Aracın Rakibi Degil Yanından Geçemez