Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hidroliklerin değişimi

'Araç Bakım & Boya Koruma & Detailing & Detaylı Tem' forumunda PowerOfDiesel tarafından 5 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. PowerOfDiesel

PowerOfDiesel Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Merhabalar herkese iyi günler dilerim. 2007 model kia cerato sahibiyim araç 73.000 km de, fren balatalari yeni değişti, fren performansinin artmasina karsilik fren de taş gibi oldu, sanki fren şişmiş gibi bir his veriyor neredeyse. Değişimi yapan usta "alışması lazım, boyle olur" dedi. Bazen yüksek hizla (120~140) ani fren yaptigim zaman, özellikle yol rampa aşağı ise aracin arkası sanki havaya kalkiyor, arkayi bir saga bir sola atıyor bunu da anlayamıyorum, sizce bisey yapmam gerekir mi yoksa gercekten "alisir" mi ? Bir diger sorum ise direksiyonun eskiye göre sert olması. 16 inch jantlar, 205 45 16 kumho kh15ler ile boyle bir sorun yasamiyordum (lastigi öneririm) daha sonra 205 50 16 michelin pilot sport 3 lere gecince (32psi basınç ile kullaniyorum) ilk başta anlamama ragmen simdi sanki daha agir gibi geliyor, simdiye kadar hic hidrolik degisimi olmadi, sizce hidrolikten mi yoksa lastikten dolayi mi ?

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Lastik kaynaklıdır.Direksiyon hidroliğinin yenilenmesi arıza olmayan sistemlerde hissedilir bir fark yaratmaz.Lastik yanağını arttırmışsınız.32 psi hava az geliyor olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş