Bugün ben de Kia Rio 1.25 fancy aldım ve ilk gunumde 75 km yaptım. İlk deneyimim b segmenti için gayet konforlu bir araç. Yokuş kalkış yardımı, otomatik farlar, gündüz farları, telefon bluetooth özelliği, vites geçişlerinin kolay ve yumuşak olması, kullanım rahatlığı ilk sürüşümdeki artıları. ESP yi hiç devreye sokmadım gerekecek bir yol yoktu. Eksileri ise elbette düşük motor olması nedeni ile ivmelenme çok düşük, ses sistemi çok zayıf, ancak elbette biliyoruz ki ne kaa ekmek o kaa köfte şehir içi için gayet iyi bir araba ve bu fiyata alınabilecek en dolu araba. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullan. bu arada bende de rio var . yokuş kalkış sistemi otomatik mi çalışıyor araçta yoksa biz mi aktif hale getiriyoruz? bi de şu her açılışta ön cam silecekleri bi çalışıp kapanıyor. bunu kapatamadım . sende de oluyor mu ?
Yokuş Kalkış otomatik çalışır. Aktif hale getirmeye gerek yok öyle bi tuşda yok zaten ama çok hassas belli derecelerde aracı tutuyor. Silecekler de auto dan 0 konumuna getirirseniz her çalıştırmada çalışmaz.
teşekkür ettim mesut kardeş ama ben o dediğinizi yaptım gene de silecekler çalışıyor. bi türlü kapanmıyor. servise baktırmam lazım sanırım
Yokus kalkis aslinda otomatik ama devreye sokmak size kalmis.forumda bi aralar konusulmustu o frene sert basarsaniz devreye giriyor yumusak basarsaniz girmiyor diye.ben de denedim o sekilde oluyor gibi gerci pek kullanmiyorum o yokus kalkis destegini antalyada pek gerek olmuyor.silecek olayi ise mesut kardesimin dedigi gibi oluyor silecekler auto da oldugu zaman direk calisir.dikkat edip bi daha deneyin isterseniz SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldiniz araciniz hayirli olsun gule gule kullanin. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi