Herkese merhaba arkadaşlar.Ben İzmir Mordoğan dan Ediz Dülger.Herşey yolunda giderse ben de bir Kia kullanıcısı olacağım Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
hoşgeldiniz. ben de bulmuşken size sorayım. profilden swiftiniz olduğunu görüyorum. nasıl bir araç swift? fiyatına göre baya bi performanslı diye duydum ama?
Kullandigim swift 2001 model,yani eski kasa.Benzinli ve otomatik.Aslinda bana istedigimi veriyor,90 km yi gecmezseniz az yakiyor.Fakat gecen seneden itibaren dalis yapmak icin bir bot aldim ve romork kullanmak zorundayim,arkasina romorku takinca yokuslarda at arabalari solluyor O yuzden daha guclu ve yeni bir araba almaya karar verdim.Ve bircok arkadasim Kia ceed dediler baska birsey demediler.Tabi gonulden gecen arabalar suv ama gonul butceyle ne zaman birbirini tuttu ki..
Ediz Bey hoşgeldiniz , size diesel olmak koşulu ile ceed , ceed sw ,venga iyi gider hem malzemeleriniz için geniş bagaj hacmi hemde romörk için torklu turbo motor ihtiyacınız olan şey
Aslında geniş bagaja pek ihtiyacım yok malzemeleri zaten botun içinde taşıyorum.Venga mı ceed mi ona karar vermek lazım ama bana göre ceed bir adım öne çıkıyor.Siz ne dersiniz?
Ben ceed'i tavsiye ederim.Ceed Avrupa pazarında KIA ya prestij kazandırma amaçlı sadece Avrupa pazarı için üretilmişti. Araca alıcı gözüyle bakarsanız özellikle araç içindeki malzeme kalitesi dikkatinizi çekecektir. Venga da çok kaliteli bir araçtır mutlaka.Ben ceed'i bildiğim için size tavsiye ediyorum.