Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

halojen ampuller hakkında

'Sohbet' forumunda cenkmy tarafından 10 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. cenkmy

cenkmy Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    mehmet değirmenci
    Araç Modeli:
    2012 elantra otomatik
    merhaba arkadaşlar 2015 kia sportage concpet plus aracıma xenon taktıracaktım muayeneden kaldıgını soyledı , aldıgım servis taktırmadım , onun yerıne Halojen h7 osram ve philipsin beyaz ampullerının oldugunu xenon ' a benzediğini ve cok kalıteli bir şey arıyorsam mtec super white ürünene bakmamı ama onunda cok pahalı oldugunu soyledıler ? smdı bu konuyla ılgılı bırı benı aydınlatabilirmi , Aracımda ledli sis farı var beyaz ışık , farlar sarı , gündüz farı beyaz.

şimdi bana neler önerırsınız , para sorun degıl. Kalıtelı beyaz ısık olsun aydınlatmasında sorun olmasın halojen olsun. Bana önerılerde bulunun akıl verın Xenon dan kesınlıkle vazgeçtim.

Önerilere açığım

2. M.karataş

M.karataş Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    222
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet Karataş
    Araç Modeli:
    Kia Sportage 1.6 PLUS '2012'
    sis farlarının fotoğrafını çekip buraya yükleyebilir misiniz ? akşam ve lambanın kendisini çekerseniz güzel olur. ben de merak ediyorum o ledleri.
    ben geçenlerde halojen lamba aldım beyaz. rengi çok güzeldi tam beyaz yanıyordu. ama o kadar az aydınlattı ki yolu ertesi gün götürüp iade ettim.
    ve adam bana şunu dedi. halojenlerde güçlü bir ışık göremezsiniz. yol güçlü aydınlansın istiyorsan xenon takımı alacaksın dedi.
    bende düşünüyorum şuan ne yapsam diye.
    Fotoğrafta sol far orjinal sarı. sağ far halojen beyaz IMG_7253.JPG IMG_7254.JPG IMG_7238.JPG

3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Forumda osram philips mtec xenon paylaşımları mevcut . önce araştıralım. Sonra konu açalım lütfen

4. cenkmy

cenkmy Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    mehmet değirmenci
    Araç Modeli:
    2012 elantra otomatik
    allah nasıp ederse , bugun yola cıkacağım salı günü filan çeker yollarım. Led sis farlarını alırken söylemiştim. 400 TL gibi bir maliyet çıkmıştı ama ginede beyendiğim için taktırdım onun ışığı beyz mesela. Anladım kadarıyla kımse tavsıye etmıyor ılgınç. Oysa xeon fıyatında satılan halojen whıte ampuller neden o kadar pahalıkı acaba ? Baktıgım urun 280 TL halojen ampuldu , o fıyata bussuru xenon var , boşu boşuna fıyat pahalı olmaz arkadaşlar. Çok ön yargı var gibi.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş