Merhaba Yaklaşık 1 yıl önce 2014 model 7500km de sportage 1.6 gdi ov aldım. 10000 kmde brc lpg taktırdım. Karma tip. Su anda 28000 km de. Arac ile ilgili sorularınızı yanitlayabilirim. Saygılarımla
hosgeldınız, lpg yı takdırdıgınız plakayı ve km basına kac kurus yakıyor paylasırsanız memnun oluruz tesekkurler
Gec cevap verdigim için özür dilerim. 9000 km de mocan otogazda taktırdım. Su anda 28000 km de. Karma tip olduğundan ancak su sekilde hesaplayabildim. Ankara Yalova ve Yalova Antalya illeri arasında 15000 km boyunca denedim. Hep aynı sonuc çıktı. Benzin deposunu fulledim. Lpg deposunu da fulledim. Lpg deposu 52 litre simit tip, 40 litre lpg alıyor. 4 depo lpg bitince benzin uyarı ışığı yanıyor. Bu şekilde 1600km yol yapıyorum. Max hız 130. Şehir içinde de buna benzer denemeler yaptım. Ancak Ankara trafiği ve eşimle ortak kullanıyor olmamız nedeniyle net hesap çıkmıyor. Sonuc olarak şehir içi 35 kuruş uzun yolda 30 kuruş yakıyor. Uzun yolda performanslı kullanınca da 35 kuruş yakıyor.