Öncelikle merhaba arkadaşlar iki gündür arabamı ilk çalıştırdığım zaman gösterge panelinde böyle bir uyarı ikazıyla karşılaştım aracı alalı 2 hafta oldu aracı pek tanımıyorum karşıma çıkan uyarı ikazını ilk defa görüyorum kitapçığı olmadığı için ne anlama geldiğini çözemedim forumda gösterge paneli ile ilgili bir çok konuya göz attım ama ne olduğunu bulamadım..dediğim gibi ilk çalıştırdığım zaman çıkıyor 3/5 dk kullanmaya başladığımda ikaz göz kırpar gibi oluyor 15dk sonra tamamen sönüyor sizce araç bana ne anlatmak istiyor
aracın yakıtında su var. veya su mazot filtre sensörü arızalı. yakıt filtresi kontrol ettirin içerisindeki mazotta su varmı bakın
Filtrenin icindeki su calkalaninca , lambayi yakıp söndüruyor sanirim. Uzun süredir değişmediyse, degistiriniz, degismeyecekse de suyunu bosaltmaniz gerekiyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ustaya gösterdim dediginiz gibi sorun mazot filtreden kaynaklanıyormuş degişti sorun düzeldi..cevaplarınız için teşekkürler arkadşlar.