arkadaşlar yeni rio ya tüp taktırmak istiyorum malum benzin fiyatları aldı başını gitti yeni arabaya bir sıkıntı vermez değilmi birde hangi marka taktırsam atiker nasıl olur bilgileriniz lütfen..
Süleyman Bey uzmanlık sorusu sordunuz, bu konuda iyi duyumlar az.. Golf4 ümde brc kullandım, tam uyum sağlamıyo, ara sıra sorun yaratıyodu. Şu an corsada lovato var, yazın kusursuz, ama kışın tekleme silkeleme vb adama kalp krizi geçirtecek kaar fazla. Arkadaşım sıfır honda accorduna prins taktırdı, uymadı aracı sattı sonunda.. Bir sorun yok çok iyi diyen corolla sahibi arkadaşım aracını sattıktan sonra lovatodan memnun olmadığı için sattığını söyledi., diğer taraftan lovato bayisi de en iyi corollaya uyum sağlıyo diyo.. Arkadaşımın 2001 laguna 2,0 lt sinde brc var sorunsuz çalışıyo.. Teleflexle ilgili hiç şikayet duymadım. İnsignialara landirenzo takanlar oldu, birkaç ay sonra motoru açtırmak zorunda kaldılar..
Bu Sadece Landirenzo Değil Tüm GM Grubunun Araçlarına Has Bişey. Yeni Model Tüm GM Grubu Araçlarına LPG Takıldıysa O Motor Açılacak Kaçarı Yok. O Subaplar Eriyecek
Ben 2011 yılında aldığım arabaya, garanti kapsamındaydı üstelik, Landi taktırdım. Araç 30 km falan yapmıştı . 1 defa zengin karışım uyarısı verdi. Tüpün takıldığı servise gittim. 1 ayar yaptılar. O gün, bu gündür daha ne ışık ne servis yüzü gördüm. Aracın 15.000 ve 30.000 bakımları dışında servislere uğramadım henüz. Takılan servisleri iyi araştırın. Kesinlikle montaj çok önemli. Sonrasında hiç endişe etmeyin. Yaklaşık 20 yıldır tüplü araçlar kullanırım, hiç sorun yaşamadım.
Hemen hemen bütün markalardan randıman alabilirsiniz. Tavsiyem OBD desteği olan ve otomatik yakıt trimlerini benzin ecu'sundan alabilen bir kit seçmeniz. Fiyat / performans olarak atiker'in ithal ürünü wentgas obd iyidir, çok uzun ömürlü olsun istiyorsanız kitMTM öneririm.