Siz nasıl birşey istiyorsunuz. Elinizde multimedya sistemi varmı yokmu, yoksa nette satılan küçük ekranlı sistemlerden mi alacaksınız?
sportage de var. ben bir işe yaradığını görmedim kendim için gözlerim 5 numara olacak olursa işe yarayabilir ayna açıları iyi olursa 4 tarafa hakim olunur. hem bir de artık bu zamana gelmişiz yeni arabalar için şu park sensörü tüm araçlarda standard donanım olmalı ama işte tacir zekası.
Bugün amcamın Yeni Sportage aracını aldık bayiden.. Araç şahane donanım şahane koltuk ısıtmasına bayıldım icat edenden Allah razı olsun Yalnız birşey sormak istiyorum, araca Necvox marka cihaz taktırdık. Aracın zaten standart donanımında geri görüş kamerası var (dikiz aynasında beliren) Fakat bunu aynı zamanda ekrana da yansıtabilir miyiz? Aklıma gelmedi o an telaştan kaskosuydu aksesuarlarının kontrolüydü vs aklıma gelmedi o karmaşada kameraya bakmak. Ben sonradan takılan navigasyon cihazlarında geri görüş kamerası var diye biliyorum. Aynada çıktı geri vitese alıp manevra yaparken, fakat ekranda çıkmadı acaba bi ayarı falan mı var yoksa durum normal mi? Ayarı varsa nerden ulaşabilirim bu ayarı aktifleştirmek için? Bir de araç her 50 km/h üstüne çıktığında en yüksek ses şiddetinde bir sesle ''hız sınırını aştınız'' uyarısı veriyor. Yine cihazın ayarlarından bunu deaktif edeceğim değil mi? Amcam işe geç kaldığı için pek inceleyemedim ilk fırsatta aracı kurcalayacağım bakalım neleri nasıl aktif edebiliyoruz Spo'nun
öncelikle hayırlı olsun Necvox ile ilgili sorularını kendi konusunda sorabilirsiniz. Orayı mutlaka okuyun. Sorularınıza cevaplar orada... http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?t=3246
Teşekkür ederim İsmail abi, araçla sonunda tanıştık.. İnsignia dan sonra bakalım neler hissedecek amcam
kırmızı-sarı-yeşil bunlar mesafelere göre park etmede tehlikeli bölgeden tehlikesiz bölgeye olan mesafeleri göstermekte. yanı siz kırmızı bölgeye yaklaştıkça aradaki mesafe çok azalacaktır. bunu belirtmek için renkler konulmuştur
Mesela bu direk plaka lambasına takılabiliyorhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-car-rearview-back-up-parking-camera-for-Kia-Rio-2012-reverse-auto-waterproof-high-solution/1274048453.html Ama üründe yazan ölçüleri kontrol etmekte fayda var.