Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Geri Gelirken Yarım Debriyajda Gelen Sürtme Sesi

'Sportage Forum - Club' forumunda Ysf34 tarafından 26 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Ysf34

Ysf34 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    6
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yusuf
    Araç Modeli:
    Sportage Concept Plus
    Arkadaşlar merhaba;
    Sportage 40.000 km deki aracımı park esnasında, yada geri gitmek isterken vitesi R'ye taktıktan sonra debriyaj pedalına yarım basılı iken bir sürtme sesi geliyor. Sanki metalin metale sürtmesi gibi. Ama geri vites dişlisi sesi değil bundan eminim. Çünki pedala basıp çekmem ile azalıp artıyor. Daima olmuyor bu ses oda çok ilginç. Servisi 2 defa gittim aks kafasından teker bilya boşluğuna kadar baktılar ama herhangi bir sıkıntı yok. İşin ilginç tarafı 2 defa servise gitiğimde de orda defalarca denememize rağmen ses gelmiyor. Ustada herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ama o sesi sık sık duyuyorum ve kafam takılıyor. Sizce ne olabilir?
    Teşekkürler.

2. Ysf34

Ysf34 Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    6
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yusuf
    Araç Modeli:
    Sportage Concept Plus
    Anlaşılan kimse cvp veremeyecek :(

3. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Muhtemelen baskı bilyası sesidir.Sesi çıplak kulakla duymadan birşey söylemek zor.

4. Passcard

Passcard Sürücü

Alınan Beğeniler:
    26
    Aracın garantısı devamı ediyorsa servise götürün erken müdahale her zaman candır

Sent from my iPad using Tapatalk HD

5. özkan54

özkan54 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    45
    Gerçek Ad-Soyad:
    özkan
    Araç Modeli:
    diğer
    benzer ses benım aracımdada var sogukkern yapıyor yarım debrıyaj gerı gelırken boguk bır ses gibi benım aracım 82,000 kmde ben sorun oldugunu dusunmuyorum soguken vıtes nasıl kemıklıyse debrıyajda boyle ses yapabılır..hee unutmadan daha önce ıbızam vardı hıc boyle sesler yoktu ondada baska sesler mevcuttu hermarkanın kendıne has seslerı var cok takılmayın elletmeyın aracınızı

Bu Sayfayı Paylaş