Evet bakım sonrası müşteri memnuniyeti için arıyorlar. Ayrıca anket falan yaptıklarında da arıyorlar.
kia ya geçtik geçeli arayan olmadı hiç. Fakat ford focus kullanıcısıyken taaa great britain den mektuplar hediyeler ve ayrıca türkiye genel merkezinden aramalar anketler memnuniyet için aramalar vs vs çoktu...
Müşteri memnuniyetini ölçmek için bağımsız firmalarca aranıyorsunuz. Aslında o arayanlar Genel merkez değil genel merkezin çalıştığı tarafsız kuruluşlar. (taraf tutma olmasın diye.). Farklı sorular sorarlar genellikle "Teslimat sırasında size gösterilen ilgiden memnun kaldınız mı", "Plaza temizliğinde sizi rahatsız eden birşey var mıydı" filan şeklinde sorular olur. Özet olarak, biz işimizi iyi yapabiliyormuyuz sorusuna cevap ararlar . Şikayet gelirse hemen bayi uyarı alır. Belirli bir sıraya göre arama yapılıyor olabilir. Genelde teslimat tarihini takip eden hafta içerisinde arama yapılır ama daha farklı da olabilir tam bilmiyorum.
ben 2 defa arandım ve ağırlıklı olarak servis hakkında sorular geldi afyonda yetkili servis hakkı elinden alınmıştı servisin geri verip vermemek için aradılar tabi bu arada bol çeşit sorularla birlikte 15 dk lık bi görüşme oldu...