2006 MODEL KİA CERATO 1.5 CRDİ ADVANCE MODEL ARACIM İÇİN MAZOT-HAVA-POLEN-YAĞ FİLTRESİ ORJİNAL OLANI ARIYORUM. BOSCH MARKA SET OLARAK BULDUM FAKAT. KİTAPÇIKTA BİREBİR ORJİNAL FİLTRE KULLANIN YAZIYOR. BU FİLTRELERİ BULABİLECEĞİM BİR İNTERNET SİTESİ VAR MI BİLDİĞİNİZ? YARDIMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
+1 Orijinal filtreleri internetten set halinde bulabileceğiniz yer maalesef yok.Orijinal yazanlarda ise orijinali ile ayırt etmek zor olduğundan yan sanayi filtre alma ihtimaliniz yüksek.En garantisi servis.Polan filtresini orijinal almanız agerek yok.Orijinali 100 TL den fazla.Yurt içi üretim 15 TL.
özür dilerim arkadaşlar acemiliğime verin . hakan bey yardımınız için teşekkürler. bosch marka filtre paketi buldum internetten onu kullanmayı düşünüyorum. http://urun.n11.com/filtre-setleri/kia-cerato-15-crdi-2006-2010-bosch-filtre-seti-P62644232
Rica ederim.Bosch bence de güzel karar.Orihinal kullanılmayacaksa kullanılabilecek markaların bence başında geliyor.
O seti be ntemin ettim. Sorun yok. Geçen 107 TL ye kampanyadan aldım Gönül rahatlığı ile kullanabilrisiniz. Bilhassa yakıt filtresi SERVİSİN kinden dahi kalitelidir. ISPANYA üretimi.