Aracımın sol farında iç kısmında çatlamalar oluştu bugün servise götürdüm garantiden değişecek bu ikinci değişim olcak Birde rölantide çalışırken aracımda titreme ve dalgalanma oluyordu kayış kasnaginda bi parca varmış o silkeleme yapıyormuş o değişecek GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şöyle söyleyebilirim sadece benim aracıma mahsus bişiy degil yeni ceedlerin genelinde var bu problem hatta ben servisteyken iki tane aracin daha far değişimi yapılıyordu. Servisleri bilirsiniz herşeyi ilk defa başımıza geldi politikası izlerler onun için sonuç yok GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sayıda değişim olursa çatlamayacak şekilde far geliştirip yollar Kıa motors bence.İnşallah bundan sonra bu şekilde bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız.Geçmiş olsun.
Evet kendi yapmıyor biliyorum.Mobis benzeri bir çok yan sanayi kuruluşu var.Onlara yaptırıyorlar.Geliştirir yollar sözünü bunu bizzat kendisi yapar anlamında kullanmadımFarı başkası üretse de ben üretmedim problemi onlarla çözün diyemeyeceği için,sorumlu ve sahip kia motors olduğu için o şekilde yazdım.
KİA Motors bu zararını parcayı yaptırdıgı firmadan kesin tahsil eder GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabiki tahsil etmek zorunda, sonuçta büyük bir firma ile anlaşma yapıyorsunuz ve yarı yolda kalacaksınız.