Herkese merhabalar, Eskişehir'de yaşıyorum. 1986 İstanbul Kasımpaşa doğumluyum. Memleket Kastamonu. Elektronik & Yazılım Mühendisiyim. 2008 İTÜ Elektronik Fakültesi Kontrol Mühendisliği mezunuyum. TEI'de motor kontrol mühendisi olarak çalışmaktayım. 2012 Model Kia Rio Fancy 1.4 CRDI sahibiyim. Araçtan yakıt tüketimi dışında memnunum. Sormak istediğiniz sorular olursa cevaplayabilirim. Teşekkürler, S.Arslan
Sercan Bey hoş geldiniz. Aktif forum'lar ve zevkli paylaşımlar dilerim. Aracınız hayırlı olsun. Güle güle ve emniyetle binin. Sizin Değerlendirmeleriniz, deneyimleriniz bizler için ışık tutacağı inancındayım.
sercan kardeşim hoşgeldin aramıza..... bende artık eskişehirden ümidi kesmiştim... bir sürü kia görüyorum, neden kimse üye olmuyorki bu foruma diyecektim.... ki bir kişi daha geldi eskişehirden... aktif forumlar olur inşallah.... ben bi soru sorcaktım, cevabımı aldım hadi eyvallah demezsen seviniriz... bu forumda çok çok güzel paylaşımlar var... ben 3 yıldır burdaki arkadaşlarımız sayesinde gaza gelip arabama neler yaptım neler... sendende aktif katılım bekliyoruz sercan dostum... tekrar hoşgeldin bakalım...
Aramıza hoşgeldiniz sercan bey Tei de staj yapan arkadaşlarım vardı geçen yazın türk hava kurumu üniversitesindn bende aynı üni.deyim