Niye Üzüleyim Geçse Ne Olacak. Bir Bmw Bir Mercedes Olamaz.. Hele Bir Audi Mercedesin Tekerindeki Bijon Olamaz. Bijon Fazla Oldu Tampondaki Vidası Olamaz. Zamanında Karl Benz Ne Demiş "Gökteki Yıldızı Tanrı; Yerdeki Yıldızı Biz Yarattık..." Karl Benz, 1926
Bir arkadaşım var, otomobile meraklı, bilgisi de iyidir, neyse bu adam sordu soruşturdu onu test etti bunu eledi derken sonunda geçen yıl gitti sıfır audi a4 2,0 tdı aldı, en üst paket, yok yok.. çok beğeniyodu..ta ki eşine mersedes yeni b serisi alana kadar, dün duydum audiyi satacakmış, mersedes daha iyi diyo.. Bir de çok bilen çok yanılır derler ya, oluyo işte demek ki
Bu işin sonu yok aslında , her çıkan modeli insanlar detaylı inceleyemediğinden biraz kulaktan dolma biraz forumlardan bilgi alıyoruz ve ona göre araç satın alıyoruz ve kim bilir neler kaybediyoruz farkında olmadan Benim için şahsen ne mercedes ne audi ilk tercihim her zaman Bmw olur ama zevkler renkler önem verilen disiplinlere göre tercihler değişir ..
Ben soldaki mersoya bakınca aklıma ilk gelen 150 kg ağırlığında kıllı bakımsız yakasını bağrı açık bir insan görüyorum ama sağdaki Bmw ye bakınca şık bir takım elbise içine girmiş kendine bakan bir insan görüyorum
O İşte Senin Spor Araç Sevmenden Kaynaklanıyor F Segmentinde Best Model Mercedes Benzdir. S Class Bu Segmentteki Mükemmeliyetçiliktir. Yani Adamların Bu Segmentteki Amaçları Spor Göstergeligi Değil