Arkadaşlar herkese merhaba ; en çok stres olduğumuz konular nelerdir acaba bir soralım kendimize benim en stres olduğum konu yabancı bir yere gittiğimde(iş veya misafirlik) aracın park yeri sorunu acaba yer bulabilirmiyim? bulursam acaba kimin yeri? Gerçi herzaman telefon numaramı bırakırım o kişiyide zorda bırakmamak lazım aynısı bana yapılsa kötü hissederim. Bu yüzden fazla kalabalık yerlere gitmek istemiyorum diyebilirim. Acaba başka illerde de böyle sorunlar oluyormudur?
Aracımı bıraktığım yer sokak köşelerine denk geliyorsa ve oradan geçen acemi bir söför aynama tampona falan sürter diye tırsarım tabii aracı bıraktığım yerde ağaç olmasından da bir o kadar ifrit olurum kuş pisliği olsun reçine olsun
sokak köpekleri hiç aklıma gelmemişti aracın içinde güzel de aracın içine girene kadar galiba ayıya dayı demek lazım
ısrarla sol şeritten giden araçlar özellikle yol benim babamın diye düşünen trafik canavarları Panik/stres yaparak bi türlü aracı rampada kaldıramayanlar şimdilik yeterli... aslında bide hepsi değilde bazı bayanlar GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yabancı bir yere gittik mi aracı park etmeden önce etrafta kedi var mı bakarım varsa bırandayı açarım Araba kedi çeker makinası sanki Bir gün evin önünde 3 kedi tavanda gezelerken yakaladım o gün bu gündür kedilerden tırstım
TOFAŞçılardan korkarım çünkü adamların çarpma korkusu yoktur vede yabancı bi yere gittiğimizde çizeceklermiş korkusu
benim en stres yaptıgım ışıklara yaklaşırkene tam ışıga yaklastıgımda sarının ardında kırmızının yanması bide arkamda araba varsa birde eds varsa tam fıtıl oluyorum frene aniden bassan arkadaki dalgınsa carpma ihtimalı var kırmızıda geçsen eds çezası cok kez bunu yaşadım cok stresli bence
tofasların altına celik jant takıp modifiye yaptıklarını sanıp köşe başlarında göbeklerde yanlıyorlar ve hiç dikkat etmeden geçen gün 1 tanesi yüzünden az daha çarpışacaktık ve artık göbeklerde ve köşe baslarında tofaş olup olmadığına dikkat ediyorum
85 Hp Çöp Tenekesiyle Yanlamakta Moda Oldu.. Fiat Bilseydi Bu Durumlar Düşecegini Arkadan İtişli Falan Yapmazdı. Şahini Alan Arkadan İtişli Araba Kullanma Ustası Oldugunu Sanıyor. Bilmiyorki O Arkadaki Diferansiyel Olmasa Arabanın Ağırlık Merkezi Falan Kalmayacak.
Ana yoldan geldiğimi göre göre yola çıkan araçlar,susturucusunu delip yağmasada gürleyen,çıkardığı sesin arcına sound tuning yaparak 50 beygir arttırdığını sananlar ve yeşilden önceki sarı yandığında arkadan sellektör yapan muhtemel öbür taraf yolcuları
İnsanları delirten çok şeyler var,hangisini yazalım?Kendisine saygısı olmayan insanın başkasına saygısımı olur?Ben her şeyim diyen,benden başkası yok,ben ölmedikten sonra diyenlerden ne beklenir?Trafiğe çıkınca her şey Allaha emanet gidiyoruz.
Sellektör ayrı bir konu zaten kafayı yememek elde değil o önde olsa biz ona sellekör yapsak ne hisseder acaba Çok merak ediyorum Normalde insanların biribirine saygıları yok araçlarda olunca bunu beklemek çok zor gibi duruyor. Ama ümitsiz değilim değişmek zorundayız. Bunu hem kendimiz için hemde geleceğimiz için yapmalıyız. Yarın o koltuklarda çoçuklarımız oturacak