Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Easycar E7iii uzaktan motor çalıştırma+keyless

'İkinci El Satanlar' forumunda keops0634 tarafından 3 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. keops0634

keops0634 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    27
    Gerçek Ad-Soyad:
    Abdullah
    Araç Modeli:
    kia cerato koup 2011 otomatik f1 vites
    arkadaşlar daha önce kullandığım üründen iki adet getirttiğim için bir tanesini satıyorum. örnek bir video koyacağım videodakinden artısı ekranlı kumanda olması yani çift yönlü ne olup bittiğini görüyorsunuz eksisis start stop butonu yok..
    bana maliyeti gümrükle beraber 860tl ye maloldu sıfır üründür isteyene ankarada montajda yaptırırım.
    kısaca özellikleri şudur.
    1 km den araç çalıştırma ısıtma soğutma
    dizel araçlar için turbo koruma
    çift yönlü kumanda sayesinden arabanıza müdahale olursa kumanda titrer ve çalar.
    ekranda aracın tüm durumunu görebilirsiniz.
    istediğiniz saate kurup çalışmasını sağlayabilrsiniz
    anahtarsız giriş sayesinde araca yaklaşınca kendi açılır uzaklaşınca kendi kitlenir.
    daha birçok özelliği var. korede nerdeyse bütün kialara takıyorlar.
    işine yaracayak varsa montajınıda yaptırırım hayırlı olsun alana
    örnek videoları mutlaka izleyin.

ürün bunun aynısı ama kumandalar farklı sadece işlevini görmeniz açısından bi arkadaşın aracında var onu gönderiyorum size video olarak.

üründe bunun aynısı teknik detaylarına ve resmine bakın
    http://www.ebay.com/itm/Easycar-Two-Way-PKE-Car-Alarm-e7iii-Canbus-Compatiable-/121347978236

2. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
  3. ceratodream

ceratodream Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.295
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yıldırım yıldırım
    Araç Modeli:
    Cerato
    Hayırlı satışlar

4. ceratodream

ceratodream Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.295
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yıldırım yıldırım
    Araç Modeli:
    Cerato
    Serdar bey arduıno ne amaçlı kullanıyorsun araçda ?
    Benim kardeşime almıştım o board dan italyadan

5. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Sagdaki sdr, araba ve kumanda arasindaki butun iletisimi kayit edecegim cihaz.

Soldaki basit arduino, ortadaki ise rf transmiter. Arduinoda yazacagim kodla kumandana sahte ihbar atabilirim yada arabana kumandanin gonderebilecegi her bilgiyi gonderebilirim. Kapilari ac, motoru calistir vs.

20 dolar veren ve rf sistemeri bilen herkes istedigini yapar kisacasi.

6. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
  7. ceratodream

ceratodream Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.295
    Gerçek Ad-Soyad:
    Yıldırım yıldırım
    Araç Modeli:
    Cerato
    Serdar bey
    Selamlar öncelikle
    Keşke 20 usd ile o iş olsa.
    Sizin o bahsettiginiz işi yapacak bilgi birikimine sahip insan çok az tr de.
    Küçük Kardeşim kralını yapıyordu yazılımın .sony mobile aldı işveç e götürdü sonra merkez japonya sony arge ye aldılar.bu kadar çok kafası çalışan Personel 20-30.000 tl maaşa çalışır ve bu tarz işlere tenezzül etmez boş vakit bulamaz.
    Konu iddalaşmaksa evet haklısın sistem kırılır dogru.
    Başbakanın bile kriptolu telefonunu dinlediler yani.

8. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Merhaba, günümüzde bu tip sistemleri kırmak çok kolay, öyle argelik eleman olmaya gerek yok. Ben bulunduğum sokakta ki bütün rf kodları toplayabiliyorum. Sonradan takılan alarmların ve bu tip keyless sistemlerin algoritmaları oldukça basit, hiç bilmeyen biri için internette nasıl decrypt edileceğine dair yığınla döküman var.

Ben SDR'yi cep telefonu ile kayıt alacak şekilde modladım (cebimde iken aracın 10m yakınında olmam yeterli), ctesi günü arkadaşın 2012 1.16d 'nin keyless sisteminin kaydını aldım ki kırmak imkansız gibi birşey. Aracın 10 saniyede bir gönderdiği handshake bile bu çin mallarının şifresinin 10 katı boyutunda, şifrelerden bahsetmiyorum bile. Sonuçta sağlam şifreleme = sağlam donanım = sağlam para. Öyle 100-200usd'lik sistemlerde sağlam şifreleme kullanamazsınız.

AkinciBeyi bunu beğendi.
  9. keops0634

keops0634 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    27
    Gerçek Ad-Soyad:
    Abdullah
    Araç Modeli:
    bu kadar insan arge yapmış.. araştırma yapmış.. üretip satıyor. özelliklede ruslar.. . bana bir tane kırdığınız örnek gösterirmisiniz? yada bunu montaj yapınca gelin benim arabamın frekansını kırıp bi çalıştırın.. o zaman görelim

10. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Bmw nin 1 adet keyless kumandasinin yari fiyatina alacaginiz sistemin argesinden ve guvenirliginden bahsetmeyin bana. Bahsedeceksebizde teknik detay verin, hangi seed mantigi hangi crypto algoritmasini kullandigini, rolling code frekans algosunu falan yazin onun uzerinden konusalim.

Son düzenleme: 4 Haziran 2015
  11. keops0634

keops0634 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    27
    Gerçek Ad-Soyad:
    Abdullah
    Araç Modeli:
    hocam gel kır o zaman.. arabama istediğini yapmana izin vercem.. sen eğer bunu arabaya sadece frekanlarla kırabilirsen.. tamam bu ürünü söküp atacam.... ayrıca bindiğimiz arabalar 50binlik arabalar napacaklar kırıpda. hadi istedi ki alarm kumadadan çalıyor uyarıyor.. hadi uyarmadı. senin gibi efsane hareketlerle çaldı götürdü. ya bu sistemi senin gibi bilen adam gelipde kia mı çalar allah aşkına... yinede lafımın arkasındayım.. easycar ve starline gel kır söz söküp atacam sistemi.

12. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Gonder elindeki sistemi kiramazsam parasini yollayacagim, kirarsamda sen zahmet etme ben burada cope atarim.

13. keops0634

keops0634 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    27
    Gerçek Ad-Soyad:
    Abdullah
    Araç Modeli:
    birinci olayım şu. gel arabamda sistemi kır. araba kilitli iken.lafımın arkasındayım..
    ikincisi ise sizin gibi sorun çıkaran insanlar yüzünden artık bu forumda paylaşımıda bırakıyorum ilgilenmiyorumda...
    bilgi insanların yaptığı ürünleri karalıyarak verilmez önce alacaksın kıracaksın kanıtlayacaksın ondan sonra ürünlere laf edeceksin...
    üyeliğimi bütün yorumlarımı paylaşımlarımıda silebilirsin.. yönetiymişsin madem.

14. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Yemedi demek yerine karaliyorsunuz demek zaten karalamak. Hoscakal, iyi reklam ve satislar sana.

15. cerato_dde

cerato_dde Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    38
    Gerçek Ad-Soyad:
    fatih serilmez
    Araç Modeli:
    kia
    Serdar bey simdi ne konuda bahsettinjzden haberim yok peki ala konuyu acan arkadas reklam yapiyor da para kazanilmayan bi isin reklamini nie yapsin madem forumda reklam yasak neden lovatobun reklamlari yayinlaniyor ben ne sizi nede konuyu acan arkadasla bi konusmuslugum bir tanismisligim yok ama insanlarda bir emek veriyor ve bu emeklerini insanlarla paylasmaktan mutlu oluyor mesala ben eksoz ucu taktiriyorum ve burda paylasmak bana mutluluk veriyor belki forumdan bir arkadasta ayni uygulama icin dusunuyor olabilir bir fikir sahibi oldu ben arkadasin ticari amacli burda paylasim yaptigini dusunmuyorum cunku linkini ve vereigi malzeme gunumuz tl parasi ile 700 kusur lira para yapiyor simdi bu urunun birde gumruk vergisi ciktiysa kdv veysaire bu insan nereden ne kazanacak ? Ki hadi diyelim reklam yapti altindaki arac tahmin ettim kadari ile 50 bin liralik arac bu araca binen insan 160 liraya tenezul ediyosa yardim etmemiz sart insanlar burda bi emek sarfesiyor paylasiyor ben bunda ticari bi amac gormedim ki siz aksinj ispatliyorsaniz bizde görmek isteriz bir fikir belirir kafamizda kesinle size veya karsi tarafa hakli veya haksizdir demiyorum ama olaya ortadan baktigimda benim kafamda beliren bu saygilar

16. Serdar

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Merhaba,

* Lovato reklam veriyor, sunucu masrafları v.s. ödeniyor.
    * Ürünün sakıncaları hakkında bilgi veriyoruz, halen daha hiç bir teknik bilgisi olmadan ürünü körü körüne savunuyor. Altı üstü 4 basamaklı pin kodu olan bir sistem. Kendi sitesinde bile anahtarın üzerinde görünüyor kod uzunluğu. Sinyal yakalanmasa bile bruteforce ile bunun kırılması maksimum 1 saat civarıdır. Yani o kadar yetersiz.

* Singapurlu / Koreli bir şey için 100 usd istiyorsa onun gelişi yarı fiyatıdır. Bizzat seul'da bu şekilde alışveriş yapmışlığım var. Sizde pekala bu fiyatlardan temin edebilirsiniz. Kaldı ki konu fiyatı yada kâr edip etmemesi v.s. değil. Yanlış bilgiler vermesi, bu forumda doğru bilgiler olmayacaksa nerede olacak? Arkadaşların bilgi vermeleri ne kadar önemli ise doğruluğuda o kadar önemlidir.

Son olarak olaya kişisel olarak bakarsak, iddia ettiği şekilde güvenli olduğuna emin olsaydı ürünü gönderirdi. Göndermek yerine üste çıkmak için bir de çamur atmaya çalışırsa tabii ki sabrında bir limiti var. Bu konuda güvenliği olmayan bir sistem olduğunu sadece bu başlıkta değil diğer konusunda da belirtmiştim.

17. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    konu kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş