Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dolandırıcılara Dikkat..!

'Sohbet' forumunda ozrace tarafından 16 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. ozrace

ozrace Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    merhaba arkadaşalar.eşim az önce aradı ve bir turkcell numarasından mesaj geldiğini söyledi.mesaj aynen şöyle;

"Tebrikler!Degerli Musterimiz 4 BUYUK TAKIMIN TARAFTAR FORMASINI HEDIYE KAZANDINIZ.0216 370 22 02.Hediye FORMANIZI almak iÇin HEMEN ARAYIN 0216 370 22 02"

numarayı goggle'a yazmam yeterli oldu.meğer bu mesajı bir çok kişiye çekip sözde elektrik tasarruf cihazı adı altında hemen kredi kartı bilgilerinizi istiyolarmış.
    aman dikkat;böyle bir mesaj alırsanız hemen silin...

2. hurricane_07

hurricane_07 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    gunumuzde malesef dolandırıclık farklı boyutlara ulastı.buna benzer msj bende almıstım.tebrıkler fotograf makınası kazandınız falan dıye devam edıyordu.dıkkat etmek lazım

3. kaan1

kaan1 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    bana da fotoğraf makinası ve forma mesajları geldi. bende her 2 sinde arayıp xl beden var mı makina kaç mega piksel gibi sorular sorarak makara yapmıştım:) fakat öyle bir hazırlanmışlar ki ..konuşmalar güvenlik için kayda alınıyor,, şimdi operatöre bağlanıyorsunuz gibi anonslar sizi ciddi bir kurumla muhatap mışsınız havası vermek isteniyor.aman dikkat diyorum bu şarlatanlara kanmayın..

4. hurricane_07

hurricane_07 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    cok enteresandır sıızn bu msjı gordukten kısa bı sure sonra aynı numaradan aynı msjı bende aldım :)

5. ozrace

ozrace Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    ayrıca bu numaraları arayınca kız çıkıyor ve fotoğrafını gönderiyor.buna aşık olan kekler(daha dün televizyon'da çıktı) para gönderiyolar.aman dikkat....

6. ERSİN

ERSİN Süper Moderatör Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    229
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ersin
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz W211

Bir Telefon Santrali + Bir EVM Robot Operatör :D

Bu Sayfayı Paylaş