Selamın aleyküm . 2013 Model Kia Rio acacım bulunmakta . araçta ufak dokunuşlar yaptım . 2 numara cam filmi , cam rüzgarlığı , kısa ve sis farlarına xenon arka frenlere ve stoplara çakar , app plaka , bagaj alt çıta ön panjur ve kapı eşikleri krom kaplama gibi gayet sadece ve hoş oldu sıradaki fikirlerim ise spoiler takmak , tavana siyah kaplama yapmak ve ön kaputa şerit çekmek ancak duyduğuma göre kaplama yapılınca cezası varmış ruhsata işlenmesi gerekiyormuş . bilgisi olan var mı ? teşekkürler
Elbette cezasi var hatta xenon far appla plaka çakarlarinizinda cezasi var bendede sporty var bu dediklerini bende yaptirmak istiyorum çoğu zaman fiyatlari yazma şansınız var mi ?
tavan kaplatmak ruhsata işlenmediği müddetçe sıkıntılı. eski aracımda 2 sene kullandım, ruhsata işletmedim. satarken söktürdüm. polis işi şansınıza bağlı.
Kısalar ve sislere Xenon , Arka Stoplara çakar , park sensörü , 2 numara cam filmi ön cam hariç , gündüz ampullerine kırmızı ampul hepsine 650 tl vermiştim . tek tek fiyatları malesef aklımda hiç yok Ruhsata işletmek teferruatlı bir iş midir ?