Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Dış modifiye için fikir :)

'Rio Forum - Club' forumunda davtinci tarafından 5 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. davtinci

davtinci Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    DAVUT İNCİ
    Araç Modeli:
    KİA RİO
    Selamın aleyküm . 2013 Model Kia Rio acacım bulunmakta . araçta ufak dokunuşlar yaptım . 2 numara cam filmi , cam rüzgarlığı , kısa ve sis farlarına xenon arka frenlere ve stoplara çakar , app plaka , bagaj alt çıta ön panjur ve kapı eşikleri krom kaplama gibi gayet sadece ve hoş oldu :) sıradaki fikirlerim ise spoiler takmak , tavana siyah kaplama yapmak ve ön kaputa şerit çekmek ancak duyduğuma göre kaplama yapılınca cezası varmış ruhsata işlenmesi gerekiyormuş . bilgisi olan var mı ? teşekkürler

2. Srht-tskn

Srht-tskn Sürücü

Alınan Beğeniler:
    22
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serhat taşkın
    Araç Modeli:
    2014
    Elbette cezasi var hatta xenon far appla plaka çakarlarinizinda cezasi var bendede sporty var bu dediklerini bende yaptirmak istiyorum çoğu zaman fiyatlari yazma şansınız var mi ?

3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    tavan kaplatmak ruhsata işlenmediği müddetçe sıkıntılı.
    eski aracımda 2 sene kullandım, ruhsata işletmedim. satarken söktürdüm. polis işi şansınıza bağlı.

4. davtinci

davtinci Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    2
    Gerçek Ad-Soyad:
    DAVUT İNCİ
    Araç Modeli:
    KİA RİO
    Kısalar ve sislere Xenon , Arka Stoplara çakar , park sensörü , 2 numara cam filmi ön cam hariç , gündüz ampullerine kırmızı ampul hepsine 650 tl vermiştim . tek tek fiyatları malesef aklımda hiç yok :(
    Ruhsata işletmek teferruatlı bir iş midir ? :)

Bu Sayfayı Paylaş