merhaba ; direksiyon ve vites topuzunda aşınmalar var . garanti 9.ayın 2016 da bitmiş araç 93.000 de getirin genel merkeze bir gönderelim fotoları dediler . Sizce garantiden değişir mi ? daha önce deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim iyi çalışmalar zafer
Selam, krem, kolonya, islak mendil vb kullanip direksiyon tutuyor musunuz? Yada yüzük? ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirim garanti disinda islem yaparlar Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reno bu konuda muşterisini üzmüyor,yeter ki araç servis bakımlı olsun. Eminin kia da bu konu da aynı memnuniyeti verecektir. Onemli olan sizin aracın servis dısı işlem görmemiş olması.
Her aracta ufak tefek şeyler oluyor kia cok güzel araba yapıyor ama servisin pek memnuniyet vereceğini sanmıyorum kullanıcı hatası diycekler
merhaba ; ben yüzük vs kullanmıyorum ama bir önceki kullanıcısı bayanmış . Vites topuzu çok aşınmış direksiyonda da hafif aşınma var. Evet 40 binden sonra servis kaydı yok aracın , garantisi bitmiş ama yine de deneyelim dediler. Bende pek umutlu değilim ama hayırlısı ....