Merhaba arkadaslar. Yeni Rio aldim ve KIA hakkinda herseyden haberdar olmak icin araniza katildim. Iyi eglenceler.
Hoşgeldiniz.Nickname iniz reklam içerikli.Reklam forumunuzda ücreti mukabilidir. Ücret konusunda Serdar Bey le konuşabilir ya da nickname inizi değiştirebilirsiniz. Değiştirmediğiniz ve ya reklam ücretini ödemediğiniz taktirde üyeliğiniz yasaklanacaktır
Reklam icerigini anlayamadim. Aklima bile gelmedi acikcasi. Ki yerel bir isletmeyim burada niye reklam yapayim. Silebilirsiniz. Yasaklayadabilirsiniz. Iyi gunler.
Bu bizim standart herkese uyguladığımız forum kuralımızdır.Okuduysanız hatırlarsınız.Siz yerel bir işletmede olabilirsiniz.Ama burada sadece ücretini ödeyenler nickname inde işletme ve ya şirket isimleri kullanıyorlar.Biz büyük ve ya küçük işletme olmasına bakmıyoruz.Kural kuraldır.Burada oto teybi tamir ve montajı yapan kişiye de aynı işlem yapıldı. Aklınıza gelmemiş,forum kurallarında gözünüzden kaçmış ve ya bilmiyor olabileceğiniz için size seçenek sunduk. Tekrar yazıyorum; ücreti Serdar Nick name li yöneticimiz ve site yetkilisi ile konuşabilir ve aynı nickle ddevam edebilir, ya da nicname inizi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Forumun kuralları var.Biz bunları uygulamakla,üyelerde uymakla sorumludurlar.İsteğiniz üyeliğinizin silinmesi ise o da 3. secenektir.