Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Darıca'dan selamlar

'Tanışma' forumunda sığ adam tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. sığ adam

sığ adam Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese Merhaba,

Bir kaç gündür forumu takip ediyorum. Aklımda bir adet dizel cerato sahibi olmak var. Buradaki araç hakkında tecrübeli arkadaşların da fikrini almak için kayıt oldum.
    Bir araç beğendim aslında; temiz servis bakımlı bir araç ancak km'si beni korkutuyor. 1.5 CRDI EX advance 2006 model, servis bakımlı ve boya değişen olmayan bir araç. Km is 150.000'de fiyat 23.500TL. Satarken 200-250 K yol yapmış bir araç ne kadar sorun oluşturur, ne kadar sürer satmak, ne kadar değer kaybeder kafamdaki en büyük soru işareti.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Merhaba aramıza hoş geldiniz.Ben 2006 model dizel ceratomu sıfır aldım ve 8 yıldır kullanıyorum.Kesinlikle çok iyi bir araç.Benim aracım comfort.Advance te daha fazla donanım var.Şayet temiz kullanıldıysa ve motor+yürüyen aksamları iyi durumda ise ,expertiz yaptırarak gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Hem güçlü,torklu ve ekonomik yakıt yakan bir araçtır.Yol tutuşu iyidir.Frenlerinizi bakımlı tuttuğunuz ve bana sorarsanız kaliteli malzeme ile bakım yapıldığı taktirde iyidir.

Km ye gelince;dediğim gibi eğer bakımları iyi yapılıp temiz kullanıldıysa 150 bin km cerato,aslında crdi dizel için kulak damlasıdır.Yani 250 bin km de satacaksanız bu durumdan çok farklı olmayacak şekilde satabilirsiniz.

Fiyat bence iyi.Ama yine de expertiz yaptırın derim ben.

Hayırlısı olsun.

3. sığ adam

sığ adam Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi araca ekspertiz yaptırmadan almayı düşünmüyorum. Araç Gül-Al serviste bakım yapılıyor ancak telefonda ekspertiz yapmadıklarını söylediler.
    Anadolu yakasında, Kadıköy, Üsküdar yakınlarında önerebileceğiniz bir servis ya da ekspertiz yapan dükkan var mı?

Teşekkürler.

4. Mahir

Mahir Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    3.737
    Gerçek Ad-Soyad:
    mahir
    Araç Modeli:
    .
    Hosgeldiniz fiyat normal ben 350 bin km de satilan cerata gordum yeterki arac temiz ve bakimli olsun

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan gönderildi

5. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Servis dışı expertiz yapan yerler de var.Dyno testi yapan yerler genellikle boya ve motor dahil bir çok şeye de bakarak expertiz yapıyorlar.Onları deneyebilirsiniz.

6. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Foruma hoşgeldiniz...

Bu Sayfayı Paylaş