Herkese hayırlı akşamlar önce . aracım 2006 cerato 1.5 ex modeli . aracımı çalıştırırken anahtarı kontaga takiyorun çalıştırmak istiyorum ama çalışmıyor . normal ışıkları yanıyor marş basiyorum gelen giden yok aklıma immobilazer geliyor ama pek bi anlam veremedim . 6 7 defa denedikten sonra motor tarafındaki sigorta panelinden START yazan sigortayi söküp taktim bu sefer çalıştı sizce sorunum nedir çok acil yardımcı olursanız sevinirim . herkese iyi akşamlar
Çalıştıktan sonra herşey normal gerci çalışmadan öncede normal ama bi turlu çalışmadı en son sigortayi çıkarıp taktim tekrar denetim hemen çalıştı
Tekrar yaparsa immo anteninin soketini çıkarıp temizletin.Yine yaparsa bu sefer antenin değişmesi gerekir.
Çok vida varmı peki zarar vermeden çıkarabiliriz dimi ? Ayrıca bugün Topkapi eresin servisini aradım arada böyle oluyor getirin anahtarları yeniden tanımlayalım dediler pazartesi goturecegim
Önce servise gidin bence.Sorun devam ederse sökersiniz.4 tane vida var sadece.Tırnak ve geçmeler var.