mrb yeni katıldım aranıza cerato aracım var deri direksiyonda deforme var fakat ben deri boyasıyla bunu kapatmak istiyorum ama bir türlü renk ismini bulamıyorum bilen varsa yarcım olunursa sevinirim siyah değil ..
Aracınızın iç trim (Döşeme renk kodu) Sol orta direğin alt tarafina yakın biyerde yazar. Ancak size şunu soylim. cerato 2004-2009 İç doseme kodu gw gri anlamına gelir (zemin halısı koltukları tavanı gri olan araclarda ) GW dir Nz kahverengi anlamına gelir (zemin halısı tavanı bej renkli araclarda) NZ dir. Nz her nekadar da kahverengi anlamına gelsede aslında Grinin içine azıcık kahve rengi tonunun katmışlar diyebiliRim. gri ile Nz arasında az bir fark var. Başka renklerde var ama Türkiye pazarına getirmediler. 87 siyah deri direksiyon cin ve amerikada var. birde koyu kahve var. az ama çok az o renkden var.
Boya ile aynı rengi tutturmak direksiyonunuz gri değilse imkansıza yakın.Aynı renk zaten bulunmuyor.Ben 4 rengin karışımından orijinal renge en yakın rengi elde etmeye çalıştım.Az da olsa ton farkı oluyor. Ben direksiyonumu deri boyası ile boyadım bu arada.