Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

cerato basic

'Otomobilinizi Tanıtın - Showroom' forumunda kanikarali tarafından 29 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. kanikarali

kanikarali Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    150
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ali Kanıkara
    Araç Modeli:
    2006 Cerato 1.5 CRDİ
    yaklaşık 10 ay önce 2006 model cerato 1,5 crdi lx modeliyle bu aileye katıldım. daha önceki aracım hyundai elantra'yı 7 yıl sonra terkederken biraz hüzünlüydüm ama, uzak doğuya da uzak durmaya kararlıydım:blink:fakat ne olduysa oldu. otomotiv endüstrisinden bir arkadaşım kanıma girdi ve kiacı olduk. 2. el araç aldığım için aracın kullanım kitapçığı yok olmuş. aracı tanımıyordum. neyse yavaş yavaş tanımaya başladım. ancak genede pek çok bilmediğim konu var. bunları da burada kapatabileceğimi düşünüyorum. peki bu 10 ay içinde öğrendiğim şey ne derseniz; şu anki intibaam olumlu. ben senede yaklaşık 10 bin km yol yapıyorum. çoğunluğu uzun yol. araç sollamakta sıkışma endişesi vardı bende, şükür cerato ile bu sorunu aştık. böyle dedim diye beni hız delisi sanmayın.. 60 yaşındaki adamın yapacağı hız nedir ki ??. yakıt ekonomisinde de izlenimlerim olumlu. ancak yakıtta çok dikkat etmek gerekir. önerim tüm arkadaşlara kendi iç denetimleri olan akaryakıt dağıtım şirketlerinden yakıt almaları. bunlarda reklam olarak alınmazsa; petrol ofisi, opet ve shell. yalnız opet motorini diğerlerine göre daha ince. benim araçta daha fazla yakıyor. ancak yol performansı iyi. haa birde sesli çalışıyor.
    benim aracım hakkında şimdilik söyleye bileceklerim bunlar. buradan çok şey öğreneceğimi umuyorum. bu arada aracımın garanti süresi de temmuz sonunda bitiyor. ankara'da iyi bir kia ustası arıyorum. yetkili servislere de pek güvendiğim söylenemez.. bu konuda ankaralı arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    herkese güvenli, sabırlı ve hayırlı sürüşler diliyorum. yolunuz açık olsun.

2. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Aramıza hoşgeldiniz. Eski hyundai aracınız ile arasında fazla fark yok, ikiside aynı parçaları kullanıyor :)

3. ReNe

ReNe Super Moderator Super Moderator

Alınan Beğeniler:
    2.112
    Gerçek Ad-Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Araç Modeli:
    BMW 116 D 1.5l 8 ileri Zf
    Kia ailesine hoşgeldiniz iyi günlerde aracınızı kullanırsınız inşallah ...

4. kanki

kanki Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet KISA
    Araç Modeli:
    CEED
    Aramıza hoş geldiniz

5. freSh_SOunD

freSh_SOunD Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler: