Foruma yeni üye oldum. Aktif bir kullanıcı olacağımı düşünüyorum. Öncelikle forumdaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 15-20 civarı araba ararken bir arkadaşın tavsiyesi ile kia cerato oararken buldum. Arkadaş mutlaka EX ve dizel olanlardan almamı söyledi. Fiyatımı biraz artırdım. 23 arabanın temizliğine görede 25e kadar çıkmayı düşünüyorum. Bu arabanın ikinci elini sormayacağım, sormak istediğim temiz dek gelirdmi? Kaç kilometreye kadar bakmalıyım. Exlerden başka birsürü tip var. Hangilerine yoğunlaşmalıyım. Bu arada nickim nasıl Baya odaklandım sevdim ben bu aracı.
Merhaba.Foruma hoş geldiniz.Aktif forumIar dilerim. Ben Ceratomu 2005 in sonunda aldım.İlk sahibiyim.Benim araç 1,5 dizel.1,5 dizellerin Az kmlisini bulmanız çok zor.Ancak 1,6 dizel olanların 60 bin km civarından başlayarak bulmanız mümkün.Araç yakıtta cimri performans ve yol tutuşunda cömerttir. Donanımı yeterli seviyededir.Düzenli bakımları aksatılmadığında ve dizel kullanma kurallarına uygun çalıştırıldığında sıkıntı çıkarmaz.Tavsiye ederim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Moderatörüm cevabınız için çok teşekkür ederim. 16 Crdi Ex bakıyorum ama bazı modellerde klimalarda ekran var yani dijital bazılarında ise ekran yok. Exlerin hepsi aynı ve full değilmi ya.
Ex in comfort ve Advance donanımları var.Dijital otomatik klima ve o ekran Advance de var. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ben geçen ay aldım çok memnunum performans ve ses değerleri çok iyi 140 la gittiğimi kadrana bakmasam anlamayacağım 80 zannedersin ses benzinli aracın sesi gibi.. yakıtıda az yakıyor 1.6 ex advance al çelik jantı vs çok güzel hoş bir C sınıfı araba
İlgilenirseniz bi tane var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2007-1.6-dizel-cok-temiz-131424317/detay/ Temizdir, fiyatta ikram olacak