Merhaba, yeni 2016 model cerato aldim ,araba ile ilgili bir kac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim 1-)yolcu koltugunda emliyet kemere takilmasa uyari vermiyor koltugu altinda duzenek var ama calismiyor biryerden mi aciliyor? 2-) cakmak ve 12 volt cikisindan telefon sarj cihazi calismiyor aparat baska arabada calisiyor ayrica sigara aparatida calisiyor 3-) dizel olmasina ragmen sehir icinde 8 lt yakiyor, eco modda kullaniyorum acaba sehir icinde diger modlarimi kullanmaliyim 4-) cok soru sordum ama arabaya tam uyumlu paspas ve cam ruzgarligini istanbul anadolu yakasinda nerede bulabilirim , paspas serviste bile yok , disarida da uyumlu denilen paspaslar tam uyumlu degil Tesekkurlwr
1-) Olarak Sadece Şöför Koltuğunda Uyarı Sistemi Var 2-) Bilgim Yok 3-) Şehir İçi 8lt Normal Hocam Benim Tercihim Normal Modda Kullanmak Eco Moda Alınca Gaz Tepkimesi Yavaşlıyor Ve Gaza Daha Çok Basıyorsunuz Buda Turboyu Aktif Hale Getirip Daha Çok Yakıyor Ve Manuelde Kullanmanızı Tavsiye Ederim 4-) Cam Rüzgarlığını Oto Aksesuarcılardan Sipariş Yoluyla Alabilirsiniz Paspas İçinde Aliexpress'den Bakabilirsiniz
Merhaba 2 Numara için , farklı bir marka ürün deneyin derim. Bende hem normal hem de hızlı şarz özellikli araç şarz var sorunsuz çalışıyor. Kontak noktaları yaylı gibi olanı değil, dolu dikdörtgen gibi olanları kullanın...
elimde oto çakmaktan çalısan birde supurge vardı , dün bir umut onu denedim ama yine hüsran . oto elektirikci tek çözüm gibi sigortada sorun var diye düşünüyorum ama sigara aparatının çalışmasını anlamadım teşekkürler