arkadaşlar merhaba benim sol dikiz aynasının üst tarafındaki vernik kalkmış ve kötü görüntü oluşturuyor bununla ilgili ne yapabilirim. birde ön kaportada yolda ufak taşlar gelmesi sonucu önceki sahibi rötüşler yaptırmış ve nokta nokta duruyor bunada bir çözüm önerirmisiniz ?
Rötüşlere Polish uygulanırsa birazcık daha görünmez hale gelebilir ama tamamen yok olması ıcın boyanması lazım o parçanın.Sol aynanın dış kapağı tekrardan boyatın derim ben.Benimkininde boyatıcam ben çizikler var sol aynada.
o aynayı rahatlıkla çıkartabilirsiniz.. çok basit bir işlem kapı içinde siyah kapak var onu çıkartın tırnaklı zaten sonrada zaten somunları göreceksiniz onları çıkartın dikiz aynası elinizde kalır gidin boya koduyla boyacıya 2 fıs fıs yapsa yeter.. 20 liraya yapar boyacı sanırım çok bir maliyeti olmaz.. arabanın üstünde yaptırmayın boya gelebilir araca alın sökün çok basit zaten kendiniz götürün yaptırın.. benimde sürtmeden dolayı sol dikiz çizildi.. güzel zımpara ve söktüm boya yaptırdım
tşk ederim hocam peki boya kodu bir yerde yazıyormu yoksa boyacıya götürsem o renk verirmi. kusura bakmayın yeni aldığım için bilgi sahibi değilim araba hakkında
Onur bey plastik aksam boyanırken boya içine özel bir kimyasal koyuyorlar ki koyulması lazım yoksa normal bir sekilde boyanırsa boya plastik parçadan zamanla kalkar bunu dikkate alın
bugün aracımı teste soktum Allaha şükür bir sorunu yokmuş. yan ayna işinide konuştum boya koruma yapalım dedi hem ön far parlatmasınıda yapacak 200 tl fiyat verdi hafta içi yaptıracam kısmetse
fabrika çıkışı ise; en altta uygulanan astarın yüzeye yapışması gerekli(katlar arası zafiyet pek olmaz boyada) Ama lokal olarak bır bölge boyanırsa; yapılan macun ve boyanın içerisine girilen sertleştirici miktarının eksik olmaması lazım