Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cerato 1.5 crdi bagaj açma düğmesi çalışmıyor

Discussion in 'Sohbet' started by ahbulu, Feb 13, 2018.

1. ahbulu

ahbulu Yeni Üye

Gerçek Ad-Soyad:
    Abdulhadi
    Araç Modeli:
    Cerato
    Cerato kullanıcıları olarak yardımlaşarak bazı sorunlara çözüm bulanlar var umarım benim sorunumda çözülür.
    Benim sorunum arka bagaj kapağı ne araç içi düğmeden nede kumandadan açabiliyorum buda sorun olmaya başladı,
    Sorunu çözebilmek için sigortaları kontrol ettim atık sigorta yok
    sorunu gidermek için ne yapabilirim veya daha önce böyle sorunla karşılaşan var ise yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

2. nightmare0205

nightmare0205 Usta Sürücü

Gerçek Ad-Soyad:
    nightmare
    Araç Modeli:
    kia cerato 1.6 advance dizel
    aynı sorunu bende yaşamıştım 1.6 cerato aracımda.. hem içerden düğmeden hemde kumandadan açılmıyordu.. bu tür şeyleri genelde önce kendim kontrol ederim aracımda.. dediğin gibi sigortalara baktım ama hepsi sağlamdı.. daha sonra arka bagaj kapağında bulunan koruma pandizotu nu söktüm ve kilit mekanizmasına ulaştım.. genel olarak kontrol ettiğimde mekanizmada da bir sorun göremedim...herşey normal gibiydi.. bende elimle ve anahtar ile çevirerek bir kaç defa manuel olarak aç kapa yaptım sistemi ve birazda wd40 falan sıktım sonrasında birden düzeli verdi. sonrasındada hiç sorun yapmadı.neden dolayı düzeldiği hakkında hiçbir fikrim yok. istersen bu dediğim şekilde bir dene..anahtarla açılıyorsa sorun yoktur bence sistemde.. bendekine benzer bir sorun olabilir..

rem21 likes this.
  3. ahbulu

ahbulu Yeni Üye

Gerçek Ad-Soyad:
    Abdulhadi
    Araç Modeli:
    Cerato
    Anladım dediğinizi yarın bir uygulayım bakalım sonuc ne olacak sizle paylaşırım, öneriniz için teşekkür ederim.

nightmare0205 likes this.

Share This Page