arkadaş vengayı getirdiler öve öve bitiremediler şimdide ithalatını durdurmuşlar şimdi bu alınan araçlar ne olacak piyasada bulunmadığı için 2.el fiyatıda oldukça düşüyo bu kadar millete yazık değilmi dünyanın parasına sattılar venga ları Karar aldım çelik motorun getirdiği hiçbir malı almam bundan sonra buna kia da dahil bilaf vardır anadoluda olsa evliya sokma avluya diye aynen artık kia içinde geçerli benim için tam kia kendini toparladı hakettiği ismi kazandı derken böyle bi olay gene insanların aklında soru işareti bırakmaya başladı
Auto motor sport dergisinde Sene içerisinde gelecek modellerde yeni Venga da bulunuyordu , yılın 3. yahut 4. çeyreğinde ithal edilecek deniyordu hatta . Belki devamı gelecektir tam bilgi aldınız mı konu hakkında ?
Mehmet Bey merhaba.Bende Murat'a katılıyorum.Biliyorsunuz Ceratonun da ithalatını durdurmuşlardı.Ancak yeni kasadan getireceklermiş.Ayrıca onlar bu tarz kararlarını çok sık değiştirebiliyorlar.Murat In da söylediği gibi bu sene içerisinde getirecekleri belirtilmiş.Bence devamı gelir.Siz merak etmeyin
Hemen celallenmeye gerek yok. Ama satışa ara verilmesi bile -özellikle ülkemizdeki ikinci el durumlarını düşününce- insana rahatsızlık verebiliyor. Bu konuda Opel in Astradaki uygulamasını seviyorum. Yeni kasa geldiğinde bir önceki kasayı Clasic adı altında satmaya devam etti ve ediyor.
Piyasada bir kere yada iki kere üretilip piyasadan çekilen araç çok fazla ama vengayada böyle olacak diye düşünmüyorum. Venga çok hoş bir araç bence keyfini çıkarın derim. Sanki bende venganın devamı olacak diye düşünüyorum. Belki şu anda olmayabilir. Beklemek lazım. Takmayın kafanıza
Satış rakamları çok önemli burada acaba çelik motor memnun kaldımı araçtan, beklediği ilgiyi gördümü...valla ben kocaelinde çok görüyorum. Gelecektir