Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ceed 2012 60.000 bakım ve debriyaj seti

'Cee'd Forum - Club' forumunda Han4ever tarafından 18 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. Han4ever

Han4ever Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    ERHAN SARI
    Araç Modeli:
    CEED CRDİ CONCEPT
    Merhaba,

Aracımı alalı 14.000 km civarı oldu. Öncelikle 60.000 bakıma değineceğim. Aracın garantisi devam ettiği için İstanbul içi iki servisten fiyat aldım. 800TL ve 760TL fiyat verdiler. Buna bir şey demiyorum. Daha uygun yapabilecek bir servis biliyorsanız öneride bulunursanız sevinirim.

Gelelim debriyaj setine, araç 58.000km civarı biter mi bitmemesi gerekiyor. Aracı aldığım zaman ön balatalarını değiştirmiştim. Servis kontrol etti ve şanzıman temizliğinin garantiden yapılabileceğini söylediler. Çünkü özellikle kalkışlarda debriyajı kullanırken bir uğultu geliyordu. Temizlik yapıldı, baskı balatada hata olduğu söylendi ancak servis fişine sadece şanzıman temizliği yazıldı. Uğultu gitmedi artarak devam etti. Şimdi bakımı yaptırırken debriyaj setini de değiştiriyim dedim ancak, 1.070 tl fiyat verdi servis. Üstelik iş durumumda sakat bu aralar aracı satmayı planlıyorum. Ancak zaten satılması zorken birde bu sorunlar varken satmak imkansız gibi.
    Biri bana akıl fikir versin ne yapacam ben.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Geçmiş olsun.Bir de Sakarya daki servisi aramanızı tavsiye ederim.Bezen daha güzel fiyatlar verebiliyorlar.

Han4ever bunu beğendi.
  3. efdal

efdal Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    295
    Gerçek Ad-Soyad:
    İsmail MERMER
    Araç Modeli:
    2013 Kia Rio 1.4 hb Fancy (DİZEL)
    Ben her bakımda istanbul ulukar yetkili servisine gidiyorum ve devamlı en uygun bakim teklifini ulukar otomotiv veriyor isterseniz bi arayıp fiyat teklifi alın derim. Yada hiç servise girmeden iyi bırak usta bularak danışın fiyat alın derim.

Han4ever bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş