Ceed almayı dusunuyorum 27,000 lira bütcem var 1.6 Ex buldum lpg li 2010 modem bu aracı nasıl bilirsiniz arkadaslar. Tavsiyelerinizi beklıyorum teşekkurler.
Tamamdır kusura bakmayın bu zamana kadar pek forumlarda takılmadım. araç için bilgi toplamak ıstıyorum kullanan arkadaşlar varmı memnun mu ?
2011 dizel var bende çok memnunum. Benzinli için yorum yapamayacağım. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Merhaba.Benzinli ceed den beklentiniz nedir.Ekonomi olarak kendi sınıfındakilere göre ekonomik sayılabilir.Konfor ve güvenlik ise alacağınız modele göre çeşitlilik gösterecektir.Ama genel olarak iyi araçtır.
Konuları inceledim ama bulamadım belki gözumden kaçmış olabilir herkes dizel hakkında konuşmuş. alacagım arabanın modeli 2010 1.6 EX olarak geçıyor sitede LPG 'li.
link verin isterseniz ona göre yorum yapalım tabi aracı kesin kararlaştırdıysanız yok genel olarak ceed 1.6 ex ise ona göre yapalım yorumlarımızı
35 liraya 56 binde kazasiz boyasiz t3miz ceed bulabilirsin GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi