hayirli geceler oncelıkle bazi abilerım beni tanırlar şu anda askerde vatanı gorevımı yapıyorum ama bazi saglik sorunlarımdan dolayı hastanedeyım ve amelıyat oldum ve fırsat bu firsat deddım kıa clube ailesine selam vermek ve aklıma takılan bı soruyu sormak istedim şimdi ben askerden şonra kendime caravella minubus alip personel taşimacılığı yapmak istıyorum 60 bıne 1.2 yasinda bı caravella alıp hem servıs cekmek hemde kendi ozel ısime kulanmak ıstıyorum ek iş olarak yapmak ıstiyorum yanı asıl ısim elektrıkcilık amcamın yanında calistımdan esnek olarak servis çekebılırım arac ıçinde yarısına kredı dusunuyorum arc 60 lıra kadar yarısı pesın yarısı kredı nasıl iş yaparım benı kurtarır is olnağı nasıl olur genelde 9+1 oluyorlar banka persnelı vb laf soz medeniyet gormus ınsanlara serviş cekmek hemde aile aracı olarak kulanmak ıstıyorun msj tfndan yazıyorum ve kastıgi icin aktaracaklarım bu kadar bu ise grersem yuzum ak cikbılırmıyım tavsıye ve bılgilerınız ıçin sımdıden tesekurler
öncelikle gecmıiş olsun ve tekrar en kısa sürede sağlığınıza kavusursunuz..!organıza sanayi bölgelerınde olan fırmalara servis cekebilirsiniz.
allah razı olsun istanbulda oturuyorum zaten ama beni kurtarırmi ekmek yermiyim die fikir alişverısi yapmak istıyorum
Fatih kardeşim çok geçmiş olsun umarım artık iyileşmişsindir .. Caravelle ler 8+1 kişi kapasiteli oluyorlar , vergisi bakımları her sene muayenesi kaskosu derken iyi hesap edilmeli , 3 tip motor var onların da yakıt tüketimleri 9 kişi yüklüyken iyi hesap edilmeli ..
Geçmiş olsun. Bir Taşıma şirketine ait çalışırsanız hiç bir şey kazanamazsınız , direk çalışırsanız biraz daha karlı.
Ben bankacı yım (genel mudurlukte)bizde 16-17 kişilikden küçük servis yok. Banka işi zor olur ama havaalanında vip işi olabilir. Günde 1 sabah 1 akşam servis ile para kazandirmaz ama yine hesabını yaparsın tabi Galaxy Duos
saol allah razı olsun ismail abı ve tum abilerıme hepınız benden yaşça buyuksunuz hepınizden allah razı olsun basıt bi ameliyatdı varis ameliyatı ayakta damar şişmesi vardi simdi çok iyiym allaha sukur caravellayı ducakato veya masterada ceviyerebıliriz ama ekmek yemem lazm o arabadan ama caravella ılede iş yapanlar var kendı hayatimdada kulanmak hemde kendi işime elektrık ısindde kulanıcm arastırıcm askerdn snra ek iş olarak ekmek yedirirse yapıcam baska yol gosterecek abılerım varsa bilgilerını esirgemesinler