Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Cam Rüzgarlğı

'Cerato Forum - Club' forumunda emncy tarafından 17 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. emncy

emncy Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere 2008 ceratoya sahibim araca mugen tip veya normal ön arka ( 4 tane ) cam rüzgarlığı arıyorum geçenlerde bir aksaraya falan baktık ama bulamadık siz yaptırdıysanız nerde yaptırdınız yada nerden temin edebilirim şimdiden teşekkürler :):):) :thumbup1:

2. emncy

emncy Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hiçmi bilginiz yok ya

3. y.emre

y.emre Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    kia araçlar bu konularda hyundai ve diğer modellere göre pasif kalıyor. Bende Rio aracıma arıyorum fakat bulamadım. Heryerde 2li olanından var. Ben Eranın cam rüzgarlığının rio sedan aracıma uyacağını tahmin ediyorum. Sizde ceratoya yakın ve benzeyen araçlarınkine bakın derim..

4. zikoxl

zikoxl Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    ZEKİ EKER
    Araç Modeli:
    2008 1.6 EX COMFORT
    merhabalar,
    sahibinden bak var orada orjinal 4 cam icin ben oradan almıştım.80 tl olması lazım.

5. emncy

emncy Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    sağolun arkadaşlar.. zeki bey link verirseniz sevinirim sahibinden de çok fazla ürün varda... :)

6. hsuzer1

hsuzer1 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Halil Süzer
    Araç Modeli:
    Yok
    arkadaşlar geçen hafta sahibinden.com dan kia cerato için mugen tip cam rüzgarlığı satın aldım... ilanın linkini aşağıdaki adreste veriyorum... bende 2005 cerato var, aldım 2 gün içinde de kargo geldi... 3m yapıştırma bandı üzerinde geliyor ürünün... çok kuvvetli bi yapıştırıcı bant... benim araba siyah renkli, gelen üründe siyah plastik... uygulamadan sonra şöyle karşıdan bi baktım, sanki arabanın orjinal bi parçası gibi durdu..

almak isteyen olursa, uygulama fotoğraflarını merak eden olursa resim ekleyebilirim daha sonra.... ben memnun kaldım tavsiye ederim... kalın sağlıcakla...:thumbup:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...cam-ruzgarligi-4lu-set-cgs-den-89896237/detay

7. umutd07

umutd07 Moderator Moderator

Alınan Beğeniler:
    632
    Gerçek Ad-Soyad:
    Umut dürüş
    Araç Modeli:
    2008 cerato Ex
  8. umutgamli

umutgamli Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Umut Gamlı
    Araç Modeli:
    Kia Cerato 1.6 EX DSL Advance (2008)
    bende aldım ümraniye hakan otodan orjinal mugen değil düz 100 tl.

9. hsuzer1

hsuzer1 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Halil Süzer
    Araç Modeli:
    Yok
    arkadaşlar mugen cam rüzgarlığı taktığım aracımın fotolarını paylaşayım dedim... beğenen olursa belki sizde alırsınız diye ve bi fikir olsun diye fotoları ekliyorum... saygılar........

Ekli dosyalar:

10. zikoxl

zikoxl Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    ZEKİ EKER
    Araç Modeli:
    2008 1.6 EX COMFORT
    hayırlı olsun .bende cam rüzgarlıgı aldım 1 yıl önce ataşehirden orjinal sanırım alman malı ama şu anda memnun değilim nedeni ise uzun yolda camı actımda cam ruzgarlıgı cok ses yapıyor .sizde bu sorun varmı bilgi verebilirseniz iiyi olur .

11. hsuzer1

hsuzer1 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Halil Süzer
    Araç Modeli:
    Yok
    evet yüksek hızlarda ses rahatsız ediyor biraz... ama camı rüzgarlığın alt hizasına kadar açarsanız fazla ses olmuyor... ben çözümü bu şekilde buldum...

ilave olarak eğer benim gibi siyah bir aracınız varsa, cam rüzgarlığını yaklaşık 5 cm kadar açtığınızda ve havalandırmayıda 3 kademede filan üfletin klima çalıştırmaya gerek kalmadan içerdeki sıcak havayı dışarı atıyor.... ben sırf bu yüzden aldım rüzgarlığı... :))

12. zikoxl

zikoxl Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    ZEKİ EKER
    Araç Modeli:
    2008 1.6 EX COMFORT
    teşekkür ederim bilgi için.

13. ubykh

ubykh Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.340
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hüseyin
    Araç Modeli:
    Cee'd 1.6 CRDi Otomatik
    Merhaba arkadaşlar, Ceratoya cam rüzgarlığı takan arkadaşlarımıza sorum olacak; Yüksek hızlarda rüzgar sesi yapıyormu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler.

14. hsuzer1

hsuzer1 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Halil Süzer
    Araç Modeli:
    Yok
    merhaba arkadaşım... ben bir yıldır mugen rüzgarlığı kullanıyorum... gayette memnunum.. hem görüntü olarak hemde kullanım olarak işime yaradı, öyle çok gürültü falan yapmıyor bilginize...

ben geçen sene aynı firmadan 50 TL'ye almıştım... talep çok olunca fiyatı indirdiler demekki... şimdi 40 TL olmuş... linki aşağıda veriyorum. inceleyip karar verirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-mugen-cam-ruzgarligi-cgs-den-121727518/detay

15. ubykh

ubykh Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.340
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hüseyin
    Araç Modeli:
    Cee'd 1.6 CRDi Otomatik
    Halil Bey verdiğiniz bilgiler ve link için çok teşekkür ederim. 4 cam için elimde var zaten, ancak ''takma çok rüzgar sesi yapıyor rahatsız olursun'' diyenler olduğu için takmadan önce burada değerli fikirlerinizden yararlanmak için yazdım. Cevabınızda öyle çok gürültü felan yapmıyor demişsiniz. Yanlış anlamıyorsam, az da olsa gürültü yapıyor mu demek istediniz. Biliyorsunuz bunu yapıştırdınızmı bir daha sökmesi çok zahmetli :) Çok teşekkürler, iyi günler.

16. hsuzer1

hsuzer1 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Halil Süzer
    Araç Modeli:
    Yok
    yani evet biraz gürültü var... ama öyle kulakları patlatan bişey değil.. uğultu şeklinde bir rüzgar...

benim bunu takmakta asıl amacım, ben arabada sigara içiyorum, sadece sol ön camı 3 parmak kadar açtığımda bütün dumanı dışarı çekiyor... vakumlama yapıyor resmen... birde çok sıcak havalarda her iki ön camı açtığımda içerideki sıcak havayı hemen dışarı çekiyor... aracım kuzguni siyah olduğundan bütün güneşi paratoner gibi çekiyor... ben şikayetçi değilim rüzgarlıktan kullanıyorum gayette memnunum tercih sizin... hayırlısı olsun..

17. ubykh

ubykh Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    1.340
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hüseyin
    Araç Modeli:
    Cee'd 1.6 CRDi Otomatik
    Halil Bey, çok teşekkür ederim, kazasız belasız keyifli sürüşler. İyi günler. :)

Bu Sayfayı Paylaş